Horoscop cu Neti Sandu. Reusite si castiguri pentru acesti nativi, le merge din plin

Horoscop 10 octombrie 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua de marti. Afla ce ti-au pregatit astrele.

Horoscop cu Neti Sandu – BERBEC

O sa tot primiti invitatii pe la evenimentele mondene si o sa va faceti alte relatii care tin de sfera profesionala si o sa le si cultivati.

Vi se implinesc niste dorinte, o sa dispuneti de niste bani sa va puteti deplasa zilele astea, in special in weekend.

Publicitate

Horoscop cu Neti Sandu – TAUR

Relatia de suflet traverseaza o perioada mai turbulenta, si poate e momentul sa puneti punctul pe i si sa stabiliti noi reguli de convietuire sa va puteti intelege.

O sa recuperati niste lucruri si sa va faceti planuri de mutat in alta locuinta, daca si ai vostri sunt de acord.

Horoscop cu Neti Sandu – GEMENI

Ati putea pleca intr-o excursie si sa va bucurati de prezenta unor oameni pe care nu i-ati mai fi vazut de multa vreme si or sa fie si unii noi.

E posibil sa luati niste bani si sa achitati o rata, sau niste taxe, ca sa nu se-adune datorii deloc.

Articolul continuă după reclame

Horoscop cu Neti Sandu – RAC

O sa va puteti recupera banii imprumutati si sa mai luati ceva pentru casa si eventual sa dati o fuga in weekend, undeva, la aer curat.

Poate va scoate la o plimbare cineva care vrea sa formati un cuplu, dar trebuie sa fiti si voi convinsi ca va armonizati.

Horoscop cu Neti Sandu – LEU

Se poate sa va gasiti alt serviciu, daca aveti nemultumiri aici unde lucrati si o sa cantariti bine de tot situatia ca sa alegeti, ca lumea.

Se poate sa va alaturati unui grup si sa aveti preocupari comune, poate chiar un hobby si sa va incarcati, frumos, bateriile.

Horoscop cu Neti Sandu – FECIOARA

O sa va puteti indeletnicii cu ceva care sa va destinda, poate va descoperiti un hobby si o sa fie revigorant, dupa o lunga perioada de stres.

Se poate sa va intelegeti mult mai bine cu anturajul colegial, o sa aveti succes de echipa.

Horoscop cu Neti Sandu – BALANTA

Intrevedere cu cineva care vrea sa lucrati impreuna si o sa va bucurati de o contributie serioasa din partea acestei persoane si o sa fie un castig de ambele parti.

Va scoate cineva la cafea ca sunt probleme sufletesti de discutat si poate oferiti un sfat, o alinare cuiva.

Citeste continuarea pe stirileprotv.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.