Horoscop cu Neti Sandu. A venit vremea lor. Luna Plina aduce bani si glorie pentru acesti nativi

Horoscop 13 iulie 2022. Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua de miercuri. Potrivit astrologului, ziua de 13 iulie este speciala deoarece sta sub semnul Lunii pline in Capricorn.

BERBEC

Se poate sa reziliati un contract si sa semnati cu altcineva. Vor fi conditii mai bune si cu promisiuni de expansiune, sa va dezvoltati din mers.

TAUR

Veti pune la bataie toate resursele interioare ca sa dati drumul unui proiect mai vechi si vor fi oameni care sa va sustina, sa va ajute fiecare cu cate ceva.

GEMENI

Se vine cu o oferta de colaborare si daca ni aveti alte angajamente o sa-i dati curs si mai ales daca familia nu va face reprosuri ca lipsiti prea mult.

RAC

E animatie la voi, poate aveti intalniri, sunt evenimente la care o sa luati parte pentru ca aveti ceva de spus si poate veti da tonul unor noi proiecte.

LEU

Se poate sa luati bani de la serviciu sau din particular de undeva si sa aveti de cheltuiala, mai ales ca s-au adunat cam multe de platit si nu sunt de lasat pe alta data.

FECIOARA

O sa acordati un plus de atentie activitatii preferate, ca sa va destresati si sa capatati prospetime, sa va vina mai usor ideile, sa fiti inventivi.

BALANTA

Va gasiti usor asociati, care sa lucreze in ritmul vostru si sa va impuneti pe o piata, sa castigasi bani si glorie – parteneriatul e cheia.

SCORPION

Se poate sa va duceti la cursuri fie chiar si online, la sedinte va trebui sa faceti act de prezenta ca sa va exprimati un punct de vedere si sa se tina cont de parerea voastra.

SAGETATOR

Par sa va intre ceva mai multi bani, poate vi se dau si din urma si strangeti un capital ca sa aveti atat pentru concediu, cat si pentru cand va intoarceti.

CAPRICORN

Se poate sa aveti si multa treaba, sa va duceti si la intalniri care sa va solicite din punct de vedere emotional si sa aflati si noutati bulversante.

VARSATOR

E bine sa va ingrijiti mai mult, sa nu depasiti pragul de oboseala deoarece o sa va coste. Va trebui si sa-i supravegheati mai indeaproape si pe ai vostri – sa fie toata lumea sanatoasa.

PESTI

Vi se propune ceva nou de lucru, dar o sa asteptati, probabil, sa treaca intai concediul, dupa care mai vedeti cum va descurcati cu timpul.