Horoscop cu Neti Sandu. Vesti bune de la astre! Vin bani pentru acesti nativi.

Horoscop 11 iulie 2022. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru inceputul de saptamana. Afla ce ti-au pregatit astrele.

Horoscop cu Neti Sandu:

BERBEC

E anul vostru special si multe lucruri sunt posibile, urmati-va visul si o sa fie o implinire, o sa vedeti, pe toate planurile, e de profitat la maximum.

TAUR

Se poate sa apara ocazia ideala sa va schimbati masina, ori sa va luati un alt mijloc de transport, o motocicleta, un ATV, sau o barca, stiu eu, cu motor.

GEMENI

O sa vina cineva care s-asteapta sa petreceti mai mult timp impreuna, sa va cunoasteti, eventual, daca sunteti de putin timp in relatie.

RAC

E un entuziasm legat de prezenta cuiva, poate cineva si-a respectat o promisiune si a venit, dupa o lunga absenta si viata voastra o sa capete un plus de culoare.

LEU

Vi se propune ceva nou de lucru, dar poate dupa ce va-ntoarceti din vacanta, ca s-aveti timp sa concepeti o strategie, sa stiti din ce unghi sa abordati proiectul respectiv.

FECIOARA

Va interesati de o sursa de bani, poate o sa apelati si la un credit bancar sau poate vindeti ceva care va ocupa locul degeaba pe-acasa.

BALANTA

Vesti dintre cele mai bune si o sa fiti in priza, ca sa nu ratati o sansa de a va gasi un job mai bun sau sa va-nscrieti la o scoala care sa va cultive niste aptitudini.

SCORPION

E posibil sa luati niste bani, fie de la serviciu, fie de pe urma colaboratorilor si o sa va bucurati de o invitatie, la sfarsit de saptamana, intr-o statiune turistica.

SAGETATOR

Noutati care sa va dea sperante de mai bine in plan sentimental si o sa aflati cand iesiti la cafea daca exista compatibilitate, sau nu, cu persoana nou intalnita.

CAPRICORN

O sa va mai cumparati cate ceva prin casa si scoateti din banii pusi deoparte, ca sa nu sariti peste rata la banca, ori factura la-ntretinere, si sa v-alegeti cu restante.

VARSATOR

E posibil sa vi se propuna un nou proiect la serviciu si sa fie si bine platit, dar cu munca multa si pe termen lung. Dar asta e bine ca dureaza.

PESTI

O sa va puneti in valoare un talent ascuns si o sa vi se umple frumos, timpul liber ca o sa va acapareze munca in sine – o sa fie captivanta.