Horoscop 2022, cu Neti Sandu. Primele previziuni astrale

2021 se apropie cu pasi repezi de final, iar astrologul Neti Sandu a prezentat primele previziuni astrale pentru anul viitor.

„Da, se mai pot intampla si lucruri bune, pentru ca se mai grupeaza si in mod favorabil. Sunt zile in care toate sunt puse cu mana si, intr-o clipa ca asta poti sa rezolvi foarte multe lucruri si sa dai uitarii toate supararile, nereusitele si blocajele. Sunt niste punti care se fac, dar cu cat lucrezi mai mult cu tine si faci exercitii de interiorizare, cu atat mai mult simti cand vine un astfel de moment. Intr-o astfel de zi, daca noi cream alte trasee, ne facem alt destin. E foarte greu sa te tii de asta, sa duci totul catre pozitiv, sa nu aluneci spre negativ. Asta e constatarea mea”, a spus Neti Sandu, potrivit tvmania.ro

Ce se va intampla in anul  2022?

„O sa fie un an delicat pentru ca, pe de-o parte Jupiter se muta in zodia Pestilor si, intr-adevar, ne da o hipersensibilitate si o tendinta de a cultiva foarte mult si frumosul, si interiorul, spiritualul, emotionalul, dar, pe de alta parte, ramanem cu Saturn in Varsator care ne cam taie aripile. Poate ca faptul ca Jupiter ajunge si in Berbec sa ne dea impulsul de a incepe, in forta, lucruri noi, de a o lua de la inceput, cu dreptul”, a mai spus astrologul.

Publicitate

Ce zodii vor fi favorizate de Jupiter, Marele Benefic?

„Jupiter este al 3-lea patron al Pestilor si Jupiter, care este o planeta foarte importanta – Marele Benefic, bancherul zodiacului si o planeta care vine o data la 12 ani intr-o zodie care sa aduca schimbarile absolut necesare.

Articolul continuă după reclame

O data la 12 ani se da ca un fel de examen si se face un check-in sa se vada daca avem serviciul care trebuie, stam in locuinta care ni se potriveste – pentru urmatorul mandat de 12 ani.

Daca suntem la serviciul potrivit, cu persoana potrivita, cu prietenii potriviti – se verifica parametrii la toate nivelele. Foarte multi imi reporseaza ca eu ii incurajez: „Vezi ca vine anul tau, pregateste-te, o sa fie bine, cele mai mari reusite sunt in anul tau”, dar daca Jupiter „te verifica” si vede ca nu ai facut ce tu singur ai zis ca o sa faci, daca te-ai departat de angajamentul pe care tu singur ti l-ai luat fata de tine, gata, te taxeaza si de aia in anul tau ai numai dezamagiri”.

Care este vibratia numerologica a anului 2022

„O sa fie o multiplicare. De exemplu, poate fi bun pentru pereche – este 2 de natura Taurului care are nevoie de un partener.

Dupa aceea, mai avem inca un 2 – asta inseamna ca lucrurile care se pot face anul viitor se pot dubla – dar trebuie sa tinem cont ca si in bine, si in rau pentru ca Jupiter si Mercur vor retrograda, plus ca nu trebuie sa uitam ca noi incepem anul, luna ianuarie, cu Mercur si Venus retrograde – 2 indicatori financiari, dar si de natura emotionala si de comunicare – e ca un inceput de an cu frana de mana trasa si noi trebuie sa facem efort sa perfectam comunicarea cu celalalt.

Daca o luam simplu, ca e un an de natura lui 2, atunci intelegem ca trebuie sa invatam sa traim cu celalalt, sa-i lasam loc si celuilalt, sa nu-l sufocam. Pe de alta parte, pentru ca sunt 222 – aflam ca putem rezolva in colectivitate, trebuie sa invatam sa colaboram in masa. Intr-un fel ni se spune ca puterea e la noi, pe de alta parte, noi trebuie sa invatam sa facem corp comun”, a mai spus Neti Sandu.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.