Gina Pistol revine pe micile ecrane. Primele imagini de la filmari

Gina Pistol revine pe micile ecrane. Frumoasa blonda a publicat pe retelele sociale un videoclip de la filmari, in care apare alaturi de Chef Florin Dumitrescu.

La randul sau, acesta a surprins-o pe colega lui pe platoul de filmare si a impartasit imaginile cu urmaritorii sai de pe Instagram.

Gina Pistol revine la Antena 1

Vedeta a devenit mama in luna martie 2021 lipsind mai multe luni de pe platourile de filmare. Prezentatoarea si-a dedicat tot timpul cresterii micutei Josephine.

Smiley a dezvaluit, in emisiunea lui Catalin Maruta, faptul ca Gina Pistol urmeaza sa revina pe micile ecrane.

„Gina se pregateste de filmari. Avem un pic de treaba acuma. Avem o bona, cu care ne intelegem foarte bine, care vine in timpul zilei, si daca e nevoie mama, mama Ginei.

Si, oricum, cred ca o sa stau si eu mai mult pe acasa, ca n-as vrea sa fim amandoi plecati in acelasi timp.”, a marturisit Smiley.

Gina Pistol si Florin Dumitrescu, imagini de la filmari

Prezentatoarea ii fredoneaza lui Florin Dumitrescu o melodie indiana, iar celebrul bucatar nu pare foarte incantat de cele auzite.

„Ii place, da’ nu prea.”, a scris Gina Pistol pe Instagram.

In semn de „ razbunare”, celebrul bucatar a asteptat momentul potrivit si a filmat-o pe iubita lui Smiley in timp ce aceasta era la masa. La randul sau, Florin Dumitrescu ii canta vedetei.

„Pofta buna colega, e bun?”, a glumit Chef Florin Dumitrescu.

„A fost foarte emotionant. Nu am vazut-o de mult pe Gina si s-a discutat foarte mult despre cea mica, despre faptul ca ar trebui sa ne apucam de reamenajat locul ala al ei, unde am tinut-o cat a fost insarcinata, sa punem un patut de copil, un blender…”, a declarat Chef Florin Dumitrescu.