Gina Bradea, operata de urgenta: „Va rog mult”

Gina Bradea, celebra bucatareasa, a ajuns la spital pentru o operatie si ii roaga pe fani sa spuna rugaciuni pentru ea. Bucatareasa a anuntat pe reteaua de socializare ca se afla la Institutul Oncologic din Cluj, dupa ce a descoperit, in urma unor analize ca are cateva probleme de sanatate.

„Buna, dragilor.

Sunt la Institutul Oncologic din Cluj, asa cum v-am mai spus. Maine (n.r. – vineri) ma operez. Sa va rugati pentru mine. Zilele astea mi-am facut analize. Am descoperit, cu mare surprindere, ca aveam analizele foarte proaste la ficat si zilele acestea am fost, cum vedeti, in perfuzii, medicamente, analize ca sa pot intra maine in operatie. O sa fiu foarte bine. Sunt pe maini foarte foarte bune”, a spus Gina Bradea intr-o filmare postata pe pagina sa de Instagram.

Celbra bucatareasa are probleme cu hipertensiunea arteriala, dar si cu ficatul. Femeia a ajuns sa-si faca analize dupa ce, de la o vreme, a inceput sa se simta rau si nu isi putea da seama, cu exactitate, din ce cauza i se intampla asta. De asemenea, bucatareasa a mai spus ca a avut COVID-19.

„O sa revin dupa operatie sa va spun cum ma simt, dar pana atunci, va rog din tot sufletul sa va faceti analize. Faceti analize pentru ca eu am descoperit ca am tensiune, desi nu stiam, probleme cu ficatul, desi nu stiam, iar toate acestea sunt dupa COVID. Faceti-va analizele. Va rog mult. Mergeti si faceti-va analizele pentru ca nu se stie. Eu ma simteam rau de mai bine de un an si nu stiam de ce. Faceti analizele ca sa nu fie prea tarziu. Va iubesc”, este rugamintea bucataresei Gina Bradea.