Gheorghe Piperea a rabufnit dupa Eurovision: „Bani publici in porcaria aia de concurs”

Avocatul Gheorghe Piperea este revoltat de concursul Eurovision si spune ca intreaga competitie ar fi falsa.

”Ce “surpriza”: oirovizionul fu castigat pa valoare.

Nu inteleg de ce TVR mai baga bani publici in porcaria aia de “concurs”. E mai fals decat raportarile de recolta la ha si de capete de vite furajate ale lui Ceausescu si decat statistica avioanelor de lupta doborate cu borcanul de muraturi sau cu fantoma”, a scris Gheorghe Piperea, duminica, pe pagina de Facebook.

”Precizez ca nu m-am uitat la porcaria de spectacol. Am citit “vestea” in presa. Si nici nu era nevoie – era clar ca “victoria” va fi donata stiti voi cui”, a mai spus avocatul.

Organizatorul Eurovision 2022 explica, intr-un comunicat de presa transmis sambata noapte, ca in timpul procesului de vot al juriului de sambata seara de la Eurovision Song Contest 2022, EBU a lansat o declaratie pentru a explica ca juriile nationale din sase tari din a doua semifinala au fost excluse din concurs.

Din partea Romaniei, Eda Marcus de la TVR ar fi trebuit sa anunte sambatpa seara punctajul juriului national. Insa, in timpul transmiterii voturilor juriilor nationale, punctajul din partea Romaniei nu a putut fi aflat in direct de la Bucuresti, prezentatorii precizand ca nu a putut fi realizata conexiunea cu Romania. Astfel, Martin Osterdahl, coordonatorul concursului Eurovision 2022, a fost cel care a anuntat cele 12 puncte acordate de Romania Ucrainei.