George Simion si Ilinca se casatoresc civil astazi. Ce activitati au pregatit pentru invitati

George Simion si Ilinca se vor afla in fata ofiterului de stare civila si a primarului incepand cu ora 16. Totusi, ceremonia religioasa va avea loc sambata. De asemenea, tot sambata se va tine si petrecerea la care vor participa mii de oameni.

„Ii asteptam pe toti sa ne fie alaturi, am pregatit surprize inclusiv pentru cei mici care vin la eveniment. Au teatru de papusi, animatori, balon cu aer cald si multe altele. Sambata de la ora 10.00 de face accesul, la ora 12 este cununia religioasa. Astazi este ultima zi cand din fiecare judet se pot procura bratari. Darul este optional, iar cei care vor sa ajute, din randul nuntasilor care nu ne cunosc personal, pot sa doneze pentru o fundatie alaturi de care, din februarie, de anul viitor punem pe roate un spital mobil”, a spus George Simion.

Calendarul nuntii lui George Simion cu Ilinca. Ce activitati au pregatit pentru invitati

VINERI, 26 AUGUST

Toata ziua – amenajare locatie, pregatire food court, preparare sarmale

Publicitate

Ora 16.00 – cununia civila, primaria Maciuca

SAMBATA, 27 AUGUST

07.00 – sosirea participantilor

10.00 – briefing operativ cu sefii echipelor de productie media. Locatia este in centrul de presa, situat visavis de terenul pe care se desfasoara evenimentul.

Participa: departamentul de comunicare AUR (George Orbean – coordonator, Cristian Acatrinei – director birou de presa, Adriana Augustin – booking)

12.00 – Cununia religioasa. Locatia este in bisericuta de lemn construita langa Pensiunea Forest Retreat and Spa. Transmisiune live, feed-ul AUR.

14.00 – Inceperea spectacolului. Locatia este scena principala a evenimentului pe terenul de langa Pensiunea Forest Retreat and Spa.

23.00 – Focul de artificii. Locatia este langa scena principala.

ATRACTII SI EVENIMENTE

Plimbari cu balonul cu aer cald. Invitatii pot face plimbari contra-cost cu un balon andocat in vecinatatea scenei principale.

Corturi cu tematica folclorica amenajate de meseriasi din mai multe zone ale tarii. Acestea sunt vizibile in mai multe locatii din vecinatatea campului

Demonstratie de echitatie si plimbari cu calul (pentru copii). Locatia este manejul de pe terasele Pensiunii

Teatru de papusi pentru copii. Scena este amenajata in imediata vecinatate a terenului unde se desfasoara petrecerea.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.