George Simion, prima reactie dupa ce a fost atacat la Iasi

George Simion, Co-presedintele AUR, a fost atacat cu cerneala la Iasi, de Ziua Principatelor Romane.

Un participant care se afla la participare l-a stropit cu cerneala albastra pe George Simion. Acesta din urma se afla in plin mars alaturi de simpatizantii AUR.

”Noi, romanii, nu ne temem de nimeni in afara de bunul Dumnezeu. Noi nu ne temem, nu suntem cu bodyguarzi, cu SPP-isti, noi suntem cu poporul roman”, a declarat George Simion,

Publicitate

Liderul AUR spune ca nu vrea ca tanarul care l-a stropit cu cerneala sa fie amendat.

”Nu conteaza, am reusit sa avem sarbatoare pe 24 ianuarie, si sunt cel mai fericit (…) Am comis o ilegalitate astazi, am facut Hora Unirii, sunt mai mult de o mie de persoane in Piata, sa ne trimita amenda. A trecut pandemia”, a mai spus George Simion.

Incidentul respectiv s-a petrecut in Piata Unirii, unde un tanar s-a apropiat de George Simion, in timp ce acestea vorbea cu oamenii, si l-a stropit cu cerneala.

Barbatul a fost scos rapid de fortele de ordine din multime si urmeaza sa fie audiat de politisti. El a fost imbrancit de reprezentantii AUR.

Doua persoane sunt audiate in urma incidentului

Jandarmeria din Iasi a anuntat ca doua persoane, sot si sotie, sunt audiate. Barbatul ar fi fost cel care l-ar fi stropit pe George Simion cu cerneala.

”In jurul orei 10.25, asupra unuia dintre participantii prezenti in Piata Unirii din Iasi, la o manifestare publica nedeclarata, a fost aruncata o substanta lichida de culoare albastra. In acest caz, doua persoane au fost identificate si extrase din multime de catre Politia Locala a Municipiului Iasi si au fost preluati de Sectia 3 Politie a Municipiului”, a transmis Jandarmeria.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.