George Simion a rabufnit in direct: „Omul acesta este vinovat, daca nu complice”

George Simion, CO-presedintele AUR a explicat in direct, la Antena 3, ce s-a intamplat intre el si ministrul Energiei.

„A fost o rabufnire a mea. E prima zi cand merg in Parlament dupa ce o luna si ceva am mers prin tara si pe la romanii din strainatate, care mi-au spus: Faceti ceva, domnule Simion. Nu putem sa platim facturile. Mi-au aratat taloane de pensie -1.300, 1.500 de lei, facturi de 2.000 de lei, si il vedeam iarasi pe ministrul Popescu, cum, cu aceeasi limba de lemn, spunea ca el nu e vinovat.

De doi ani de zile se ocupa de energie (nr. Ministerul Energiei). De doi ani de zile auzim acelesi scuze, ca nu poate.

Publicitate

De doi ani de zile, il fac vinovat, eu personal, si am multe indicii despre care vom discuta in seara asta, ca omul acesta este vinovat, daca nu complice la distrugerea sistemului energetic romanesc.

Asta imi spunea ministrul Virgil Popescu: Hai, da, loveste-ma. Se aude in intregistrare daca ascultam atenti. Nu am sarit niciodata calul, nu am facut niciodata acel pas spre violenta fizica, iar domnul Popescu, eu spunandu-i ca e hot, iar el spunandu-mi ca sunt prost…Noi suntem prosti de fapt, ne iau de prosti ca platim acele facturi, pentru care vinovati sunt ei: Virgil Daniel Popescu, Klaus Werner Iohannis, cei care au fost de acord cu aceasta liberalizare, cei care sunt mana in mana cu mafia distribuitorilor de energie (…)

Nu i-am facut nimic. Imi pare rau de o secventa reprobabila. El tipa, zicea: Esti prost. Eu tipam si ziceam: Esti hot. Secventa asta nu trebuia sa se intample. Mi-a mai spus ceva: Esti rus. Si esti prost. Acum, eu am niste probe pentru faptul ca e hot, dar el, ca sunt rus….Eu sunt nascut in Vrancea, am copilarit in Bucuresti, in cartierul Dristor. Nu stiu ce rus sunt eu”, a spus George Simion, pentru sursa citata mai sus..

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.