Fulgy a fost condamnat DEFINITIV la inchisoare. Ce sentinta a primit fiul Clejanilor

Fulgy, fiul lui Ionita si al Vioricai de la Clejani, a pierdut, miercuri, apelul facut in urma condamnarii la doi ani de inchisoare cu suspendare.

Astfel, decizia Curtii de Apel Bucuresti de miercuri este definitiva, iar Fulgy, pe numele real Manole Dan Constantin Fulgeras, trebuie sa plateasca si 400 de lei, cheltuieli judiciare.

Iata decizia instantei:

„Solutia pe scurt: Decizia penala nr.1395/A din 9 Noiembrie 2022 – In baza art. 421 pct. 1 lit. b C.proc.pen., respinge ca nefondat, apelul declarat de inculpatul MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAS impotriva sentintei penale nr.294 din data de 21.04.2022 pronuntate de Judecatoria Sectorului 3 Bucure?ti- Sectia Penala in dosarul nr.21488/301/2021. In baza art.275, alin.2 Cod de procedura penala obliga pe apelantul-inculpat Manole Dan Constantin Fulgeras la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat in suma de 400 lei. Definitiva. Pronuntata conform art. 405, alin. 1 C.pr.pen., astazi 09 noiembrie 2022.
Document: Hotarare 1395/2022 09.11.2022”.

Publicitate

Fulgy, mezinul Clejanilor, a fost condamnat definitiv pentru talharia pe care a comis-o, pedeapsa de doi ani de puscarie fiind confirmata de magistrati.

Fulgy a fost condamnat dupa ce 2021 a facut scandal pe strada, a agresat un jurnalist si i-a luat telefonul mobil.

Fulgy , fiul Clejanilor a talharit un tanar

In prima instanta, Fulgy, fiul Vioricai si al lui Ionita de la Clejani, a fost condamnat la doi ani de puscarie pentru ca l-a talharit pe un jurnalist in luna iulie a anului trecut. Mai mult, pentru fapta sa a fost pus sa plateasca si daune materiale insemnate.

”Condamna pe inculpatul Manole Dan Constantin Fulgeras, la pedeapsa de 2 ani de inchisoare pentru savarsirea infractiunii de talharie – fapta din 10.07.2021. (….)

Interzice inculpatului dreptul de a ocupa o functie care implica exercitiul autoritatii de stat si dreptul de a fi ales in autoritatile publice sau in oricare alte functii publice, pe durata de 3 ani de la data ramanerii definitive a prezentei hotarari. (…)

Instanta suspenda sub supraveghere pedeapsa de 2 ani de inchisoare aplicata inculpatului, pe un termen de supraveghere de 2 ani. (…) Obliga inculpatul la plata sumei de 10.000 (zece mii) de lei catre partea civila Kirmizigul Kevin – Serif cu titlu de daune morale”, a fost sentinta primita de Fulgy si care a fost mentinuta de judecatorii de la Curtea de Apel.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.