Fostul principe Nicolae si sotia sa au facut anuntul chiar in ajun de Sf. Nicolae: „Familia noastra va fi din nou binecuvantata”

Fostul principe Nicolae si sotia sa Alina de Roumanie au anuntat, intr-un comunicat de presa, ca vor deveni parinti pentru a doua oara.

„In ajunul sarbatoririi Sfantului Nicolae, ocrotitorul copiilor, va impartasim bucuria ca familia noastra va fi din nou binecuvantata. Cu multa emotie si fericire in suflet asteptam al doilea copil al nostru, care va veni pe lume in primavara anului 2022. Ne bucuram ca bunul Dumnezeu, dupa Maria-Alexandra, ne ingaduie inca unul din nepretuitele miracole ale vietii!”, este mesajul transmis de cei doi.

Astazi, in zi de mare sarbatoare, Nicolae al Romaniei a postat un mesaj eotionant pe pagina sa de Facebook:

„Bunatatea Sfantului Nicolae transcende generatiile si este un exemplu demn de urmat, mai ales in aceste vremuri tulburi. Sa nu uitam sa fim mai buni, sa daruim si sa ajutam de fiecare data cand este posibil. Si mereu este posibil!

Un gand bun si un sincer „La multi ani” celor care azi isi sarbatoresc onomastica!”

Cei doi mai au o fetita.

Nicholae Medforth-Mills a primit titlul de principe al Romaniei in ziua in care a implinit 25 de ani. In 2015, la 1 august, i-a fost retras titlul si a fost exclus din linia de succesiune a tronului, dupa dispute legate de o relatie cu o tanara care a ramas insarcinata. Printul Nicolae era al treilea mostenitor al tronului, dupa Principesa Margareta si Principesa Elena (mama sa).

Nicoleta Cirjan, a declarat ca fetita pe care a nascut-o in 2016 este fiica principelui Nicolae, dar acesta nu a recunoscut niciodata copilul.

Nicolae Medforth-Mills s-a casatorit, in 2018, cu Alina Maria Binder, in Sinaia. La marele eveniment nu au participat reprezentantii Casei Regale a Romaniei.