Flavia Grosan il pune la zid pentru Radu Tudor: „Nu uit si nu iert”

Flavia Grosan, medicul pneumolog ce detine un cabinet privat in Oradea si care a sustinut ca a vindecat aproape 1.000 de pacienti de COVID-19 fara a fi spitalizati, a anuntat pe Facebook ca nu a uitat de atacul lansat de jurnalistul Radu Tudor.

In luna martie a acestui an, jurnalistul Radu Tudor lansat un atac destul dur la adresa medicului pneumolog din Oradea, Flavia Grosan.

Acum, medicul Flavia Grosan transmite pe pagina sa de Facebook, ca nu a uitat ce a facut jurnalistul de la Antena 3.

Publicitate

Articolul continuă după reclame

„Uneori trebuie sa astepti. Dumnezeu le pune pe toate la locul lor. Eu cand ma uit in spate nu imi este rusine. Da, nu uit si nu iert.

PS De altfel, nu i am vazut peroratia. Eu aveam in jur 100.000 de oameni extraordinari. Carora n o sa le pot multumi niciodata.

PS Hai ca sunt o nebuna misto. Cam incercanata, cam necoafata, adica un slujbas care are ce face cand intra dimineata in birou. :))))))”, scrie Flavia Grosan.

„O intrebare pentru urmatorul caz al Colegiului Medicilor din Romania. A fost eliminata evaluarea psihologica / psihiatrica periodica pentru medicii cu aviz de libera practica?!”, a spus, in luna martie a acestui an, jurnalistul Radu Tudor.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.