Fiul lui Piedone, prima reactie, dupa ce tatal sau a ajuns in puscarie: „Voi purta cu mandrie numele tau”

Cristian Popescu Piedone a fost condamnat de Curtea de Apel Bucuresti, la patru ani de inchisoare in dosarul Colectiv. Piedone s-a predat la Politia din Bragadiru si a fost dus la Penitenciarul Rahova. Fiul acestuia, Vlad Popescu Piedone, deputat PSD, a reactionat dupa ce tatal sau ajuns dupa gratii.

„Astazi, justitia din Romania a aratat inca o data ca este stramba, nedreapta si ca judeca si condamna in functie de numele inculpatului. Piedone plateste pentru ceva ce nu a facut, doar pentru ca este PIEDONE! Inca un om pe care justitia il condamna pe nedrept!

Nu a fost suficienta pedeapsa de 7 ani, acesti ultimi 7 ani in care zi de zi, noapte de noapte, tata a fost blamat, injurat, haituit… pentru ceva ce nu a facut! Ati cautat un tap ispasitor… l-ati gasit? Sunteti multumiti?

Publicitate

Nu-i nimic! Mergem inainte mai puternici! Cu toate ca astazi am primit o lovitura, atat eu, cat si familia vom lupta pentru dreptate!

Tata, eu stiu ca esti nevinovat! Pentru mine esti un erou! Voi purta cu mandrie numele tau pana te vei intoarce acasa! Voi avea grija de mama, de Ana, de nepotii tai, la fel cum o faci tu! Tu sa fii puternic, asa cum stim ca esti!

Tata, tu stii ca oamenii te iubesc! Tu stii ca ai facut numai bine! Tu stii ca indiferent de sentinta de astazi, Dumnezeu te iubeste si te va aduce acasa curand!

Tata, te iubesc! Al tau fiu, Vlad Popescu PIEDONE!”, este mesajul postat de fiul lui Cristian Popescu Piedone.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.