Cristian Popescu Piedone a rabufnit: „Faceti-va traistele si plecati”

Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare in dosarul Colectiv. Sentinta este de definitiva.

Cristian Popescu Piedone, prima declaratie: „Este crucea pe care mi-a dat-o Dumnezeu sa o port. Inchisorile sunt pline de oameni nevinovati”

„Sunt barbat, am incredere in Dumnezeu si imi voi duce crucea. Imi voi lua la revedere de la copii, de la nepoti, ii voi ruga sa stea uniti si sa ma astepte. Nu voi renunta la lupta niciodata, decat cand voi muri. Merg cu capul sus. Inchisorile sunt pline de oameni nevinovati. Nu e bai. Si la puscarie tot primar voi fi.

Merg cu demnitate (la penitenciar). Este crucea pe care mi-a dat-o Dumnezeu sa o port. Azi, prin condamnarea mea, m-as jertfi, daca as putea aduce inapoi cele 64 de victime nu as ezita, sunt altii care stau in spatele paravanelor. Ma duc cu demnitate, onoare si respect. Daca justitia a considerat asta, traim pe pamant nu in ceruri, mai devreme sau mai tarziu vor iesi la iveala.

Nu vreau sa jignesc familiile. Cum am spus mai devreme, daca acei parinti cred ca eu, Piedone, le-am omorat copiii, asa sa le ajute Dumnezeu. Ma voi intoarce. Am postat un ultim mesaj al meu pe Facebook care nu va inceta sa fie activ. Si de astazi, daca Piedone a tacut 27 de ani, de astazi voi face dezvaluiri.

Cu tot respectul va spun ca avocatul poate sa vina sa preia gandurile mele. Voi transmite telepatic gandurile mele. Sunteti copii tineri cu totii. Oameni buni, faceti-va traistele si plecati in alta tara, mai bine sluga in alta tara!” a declarat Piedone, dupa ce a primit sentinta.