Explozie de vizualizari! Filmul cel mai asteptat din 2024 a cucerit internetul in doar cateva ore!

Miercuri, 10 aprilie, a fost o zi de sarbatoare pentru fanii cinematografiei, deoarece a fost lansat trailerul exploziv al filmului anului 2024 – „Joker: Folie a Deux”. In doar 15 ore de la debutul sau, acest trailer a reusit sa stranga peste 6 milioane de vizualizari, dovedind ca asteptarea pentru aceasta continuare este una cu adevarat febrila.

Sub regia talentatului Todd Phillips, „Joker: Folie a Deux” promite o noua perspectiva asupra universului DC, aducand o proaspata interpretare a personajelor indragite de fani. Joaquin Phoenix se intoarce in rolul lui Arthur Fleck, alaturi de Lady Gaga, care aduce un strop de magie si mister personajului Harley Quinn. Intr-o poveste ce imbina muzica, dansul si pasiunea, cei doi protagonisti se confrunta cu provocari si pericole dincolo de imaginatia oricui.

Articolul continuă după reclame

Inchisoarea Arkham devine scena unei povesti de dragoste neasteptate intre Joker si Harley Quinn, in mijlocul unei atmosfere incarcate de tensiune si emotie. Dupa succesul incontestabil al filmului din 2019, asteptarile pentru „Joker: Folie a Deux” sunt uriase, iar fanii sunt nerabdatori sa descopere noua directie pe care o va lua aceasta saga.

Publicitate

Cu Lady Gaga in rolul principal si un scenariu plin de surprize si momente explozive, „Joker: Folie a Deux” promite sa fie un nou fenomen cinematografic care va captiva si incanta publicul. Data lansarii – 2 octombrie 2024 – este deja marcata cu rosu in calendarul tuturor cinefililor, iar anticiparea pentru acest eveniment cinematografic este la cote maxime. Nu pierdeti spectacolul!

Publicitate

Author: Drimboi Petre

Petre este editor al siteului noutati.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.