Elon Musk sustine detinatorii de top de dogecoin care isi vand cele mai multe monede

Miliardarul Elon Musk a declarat duminica ca sprijina detinatorii majori ai monedei digitale bazate pe meme dogecoin care vand majoritatea monedelor lor, adaugand ca el a considerat ca o prea multa concentrare in dogecoin este „adevarata problema”.

„Daca detinatorii majori de Dogecoin isi vand majoritatea monedelor, vor primi sprijinul meu complet. Prea multa concentrare este singura problema reala imo”, a spus Musk intr-un tweet

Elon Musk sustine detinatorii de top de dogecoin care isi vand cele mai multe monede

Un cunoscut sustinator al criptomonedelor, Musk a influentat in mod regulat recenta frenezie a investitiilor cu amanuntul, cresterea preturilor dogecoinului si a actiunilor lantului de jocuri video GameStop din SUA.

Compania Musk, Tesla Inc, a dezvaluit pe 8 februarie ca a cumparat 1,5 miliarde de dolari din criptocurrency bitcoin si ca va accepta in curand ca o forma de plata pentru masini.

Bitcoin a crescut dupa ce Tesla a facut dezvaluirea pentru a atinge un nivel record.

Bitcoin a crescut, de asemenea, luna trecuta cu 14%, cand seful Tesla Inc, Elon Musk, l-a etichetat in biografia sa de pe twitter si a scris #bitcoin.

Antreprenorul miliardar, urmarit de 43,8 milioane de utilizatori pe Twitter, are o evidenta a realizarii de comentarii pe piata.

A facut acelasi lucru cu GameStop Corp cand a publicat pe Twitter „Gamestonk !!” cu un link catre grupul de discutii privind tranzactionarea actiunilor Reddit Wallstreetbets.

„Stonks” este un termen „obraznic” pentru actiunile utilizate pe scara larga pe social media.

In 2019, Bitcoin a sarit peste 300%, deoarece investitorii americani au cautat expunerea la criptomoneda.