Durere fara margini pentru familia decedata in accidentul de pe Valea Oltului: „Plange cerul si pamantul…”

Durere fara margini! Oamenii care i-au cunoscut pe trei care si-au gasit sfarsitul in tragicul accident produs pe Valea Oltului sunt pur si simplu socati pentru ca nu o sa ii mai vada niciodata.

Vecina celor decedati a scris ca ii vine greu sa vorbeasca la trecut despre Adriana si Radu.

„Plange cerul si pamantul… Prieteni si consateni dragi! Vestea trista a socat pe toata lumea… Nu putem sa vorbim la trecut despre voi, familie frumoasa!

Trebuia sa ne vedem in cateva zile… Bunul Dumnezeu sa va odihneasca in pace alaturi de copilasul vostru, iar parintilor devastati de durere sa le dai putere”, a scris vecina si prietena familiei.

Primarul localitatii de unde erau cei doi tineri morti in accident pe Valea Oltului spunea ca oamenii merge pe strada si plang dupa aceasta tragedie rutiera.

”Am vazut oameni care mergeau pe strada si plangeau”, a declarat primarul din Salistea, Aurel Emil Stanila, pentru alba24.ro.

„Nu imi vine sa cred, inca nu pot sa realizez ca nu o sa-i mai vad. Am trecut astazi de doua ori pe langa casa lor si cu lacrimi in ochi mi se face pielea de gaina…

Asteptam sa o vad pe Adriana la poarta cum imi face cu mana . Dumnezeu sa-i ierte si imi pare rau ca nu o sa o sa-i mai vad pe lumea asta”, a scris o vecina.

 Vestea mortii celor trei a cazut ca un fulger peste satul Salistea din Alba.

„Ce necaz pe satul nostru. O familie distrusa, copilasul l-am vazut de trei zile cu bunica Dorina la noi la poarta. Acum nu-mi vine sa cred, de asa veste ca un fulger peste sat, Dumnezeu sa va aline pe cei ramasi in grea suferinta”.

„Doamne, nu imi vine sa cred Adriana draga, nu pot sa imi revin din soc! O familie minunata, v-ati dus sus la ingeri”.