Dumnezeu lucreaza prin oameni. Cine sunt eroi care l-au gasit pe Radu Ayan, copilul de 2 ani disparut fara urme in padure

Radu Ayan, baietelul de 2 ani care s-a pierdut la Botosani in timp ce se afla alaturi de bunica lui in vizita la vecini, a fost gasit!

Cei trei politisti din Botosani care l-au gasit pe baietelul de 2 ani ratacit in padurea de pe raza localitatii Tudora sunt considerati „eroii zilei”, se arata in anuntul facut de oficialii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ).

Potrivit oficialilor, „Manu, Laur si Ionut l-au gasit pe Aryan in padure dupa 24 de ore de cand a fost sesizata disparitia”.

„Acesta statea langa un copac, cand unul dintre cei trei l-au auzit si au pornit toti in fuga spre locul din care se auzea copilul. Aryan era speriat, dar a acceptat imediat sa-i insoteasca pe colegii nostri. Multumim tuturor celor care au participat la activitatile de cautare, a fost un efort comun al tuturor structurilor Ministerului Afacerilor Interne, voluntari si jurnalisti”, au anuntat reprezentantii IPJ.

Publicitate

Articolul continuă după reclame

Baietelul de 2 ani care a disparut duminica dupa-amiaza a fost cautat de peste 200 de membri ai fortelor de ordine din cadrul MAI si de numerosi voluntari.

„Ca urmare a mobilizarii exemplare si a eforturilor fortelor de ordine si ale intregii comunitati, minorul a fost gasit. Acesta a fost preluat si va fi transportat la o unitate spitaliceasca, pentru analizarea starii de sanatate”, a anuntat Inspectoratul General al Politiei Romane.

Potrivit informatiilor postate pe pagina de Facebook a MAI, au fost peste 24 de ore de cautari continue, in care au fost folosite drone, aparate de termoviziune, caini de urma si un elicopter.

Totodata, au fost trimise mesaje RO-ALERT in zona, arata sursa citata.

Micutul, care este din localitatea Tudora, se afla, duminica, in vizita la o cunostinta impreuna cu familia, cand a parasit locuinta respectiva iar in urma cautarilor, cei apropiati nu au reusit sa-l gaseasca.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.