Dr. Constantin Dulcan a dezvaluit reteta pentru a trai 130–140 de ani

Prof. dr. Constantin Dulcan a marturisit ca longevitatea si vindecarea depind de gandurile noastre zilnice.

”Sistemul nostru imunitar este, dupa cum spun japonezii, construit asa incat noi sa putem trai in jur de 130–140 de ani,” sustine prof. Constantin Dulcan.

Medicul neurolog Constantin Dulcan a mai spus ca modul in care gandim ne poate ajuta sa ne prelungim viata.

Profesorul a povestit despre oamenii care au venit la el sa se trateze si au reusit sa grabeasca vindecarea cu ajutorul unei gandiri pozitive.

”Noi ne putem prelungi viata in functie de modul in care gandim. Noi suntem suma tuturor gandurilor si emotiilor noastre. Noi emitem pe zi circa 60.000 de ganduri.

Cu fiecare gand pe care il emitem, noi pledam pentru viata sau pentru moarte, pentru sanatate sau pentru boala.

Eu am creat clinica de neurologie si la Craiova si in Bucuresti, aveam bolnavi cu aceeasi boala, accident vascular. Eram zilnic obligat sa fac vizita cu 30 de oameni dupa mine.

Si intrebam bolnavii cum se simt. Unul imi spunea ca se simte bine, ca va fi si mai bine.

„Ne ajuta retetele, dar cel mai mare ajutor ni-l dam singuri”

Ma duceam dupa trei zile, ma uitam la fata lui, vedeam cum infloreste. Altul spunea ca nu ii e bine, ca l-a durut injectia, ca nu i-a trecut cu pastila pe care i-am dat-o.

Acel om mergea prost, rau. Se vedea ca e nemultumit si nu ii mergea bine nici tratamentul. In clipa de fata vorbim despre ceea ce se cheama puterea mintii.

Putem, pur si simplu, sa ne modificam starea de sanatate, comportamentul uman in beneficiul nostru. Acestea sunt lectiile de ultima ora pe care ni le dau stiintele.

Deci, nu trebuie sa ne lasam speranta ca ne ajuta doar o reteta. Ne ajuta retetele, dar cel mai mare ajutor ni-l dam singuri. Doctorul nu este Dumnezeu, iar medicina nu este matematica”, a spus profesorul Constantin Dulcan, potrivit doctorulzilei.ro.