Doliu in sportul romanesc! S-a stins subit la doar 46 de ani

Doliu in sportul romanesc! Fosta jucatoare de volei, Ruxandra Dumitrescu, s-a stins subit din viata la doar 46 de ani. Anuntul a fost facut chiar de Federatia Romana de Volei pe reteaua de socializare

Tragedie in sportul romanesc

„O veste groaznica in voleiul feminin romanesc! Duminica seara, la doar 46 de ani, ne-a parasit Ruxi Dumitrescu, o fosta mare jucatoare care a evoluat atat pentru nationala Romaniei, cat si pentru cea a Greciei“, scrie in comunicatul preluat de Agerpres.

Publicitate

Publicitate

Ruxandra Dumitrescu s-a nascut la Rm. Valcea si a jucat in prima liga la Dacia Pitesti. Apoi a plecat in Grecia, a fost capitan la Panathinaikos Atena si cea mai buna jucatoare a Greciei la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004. In semn de respect, grecii au retras tricoul cu numarul 10 in momentul in care ea a anuntat ca nu va mai juca volei.

Ruxandra Dumitrescu  a revenit in tara si era profesa ca antrenoare la Alpha Volleyball Sibiu, un club privat.

Decesul Ruxandrei Dumitrescu ar fi survenit in urma uni infarct, dupa cum a scris una dintre prietenele sportivei, Daniela Ana Ionita: „In aceasta dimineata, am aflat o veste trista… de necrezut. Fosta jucatoare a echipei nationale de volei, Ruxandra Dumitrescu, Ruxi cum ii spuneam noi, a decedat azi-noapte in urma unui infarct. Dumnezeu sa o ierte si condoleante familiei indurerate! Drum lin catre stele, Ruxi“.

Moartea Ruxandrei Dumitrescu lungeste lista mortilor subite din ultima perioada.

Author: Drimboi Petre

Petre este editor al siteului noutati.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.