Doliu in presa din Romania! Un cunoscut jurnalist a fost gasit fara suflare in casa

Doliu in presa din Romania! Jurnalistul sportiv Alexandru Tamasescu a murit subit la doar 46 de ani.

Apropiatii jurnalistului sunt uluiti de vestea primita. Barbatul a fost gasit fara suflare in casa, dar nimeni nu stie ce s-a intamplat. Cei care il cunosteau nu au auzit sa fi avut probleme de sanatate.

Alexandru Tamasescu, care era si trainer la Academia Titi Aur, a decedat joi seara, in timp ce se afla singur in casa. Jurnalistul nu a mai raspuns la telefon, iar cunoscutii au inceput sa se ingrijoreze. Unul dintre prieteni este cel care a intrat in casa sa vada ce se intampla si l-a gasit mort.

Publicitate

Momentan, nu se stie care e cauza decesului. In urma cu doar sapte zile participase la o cursa de raliuri.

Alexandru Tamasescu era pilot de raliu si comentator sportiv. Mai mult, lucra pentru diverse publicatii sportive si chiar a produs o emisiune de televiziune de suces.

Barbatul era divortat si avea o fetita.

Titi Aur, primele declaratii:

„Din pacate, Dumnezeu sa-l odihneasca, am auzit in aceasta dimineata, mi-au spus colegii mei de la academie, de la concursurile de conducere defensiva. Si asta pentru ca era unul dintre colegii nostri, unul din trainerii nostri. Eu ma cunosc cu el de foarte mult timp. Am facut cu el emisiuni, am participat la emisiuni pe care le facea el. Ne filma de fiecare data la raliu si facea reportaje pentru diferite televiziuni. Era prietenul nostru, era din anturajul nostru, iar pentru mine, in afara de prietenie, a fost unul din trainerii nostri foarte buni. Avea cuvintele la el, era printre cei mai buni, cei mai expresivi, dintre trainerii care transmiteau cel mai bine informatia. Am primit un mesaj de la unul dintre colegii nostri, in prima faza am crezut ca e o gluma proasta. Alexandru era aventurier, ii placea sa mearga in excursii, cu rulota, sa plece pe malul marii, era un tip rebel, dar un rebel decent, nu exagera. Imi pare foarte rau, nu stiu ce s-a intamplat, nu am mai multe informatii”, a declarat Titi Aur pentru RomaniaTv.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.