Doliu in muzica populara romaneasca. S-a stins o indragita artista: „A suferit mult, foarte mult „

Doliu in muzica populara. Interpreta de muzica populara Marina Bucosu  a decedat in aceasta dimineata. Artista fusese diagnosticata cu cancer in faza terminala. La inceputul anului, prietenii si familia facusera un apel pe retelele sociale pentru donare de sange.

„A plecat Marina mea cea Draga! Scumpa mea prietena de peste 20 de ani! Acest inger de om care nu a deranjat niciodata pe nimeni, nici macar cu un cuvintel!S-a luptat pana in ultima clipa, cu toate puterile, sa ramana langa familia ei frumoasa, langa prieteni si langa lumea careia i-a cantat cu atata drag!A suferit mult,foarte mult si-abia astepta sa treaca acest calvar si sa inregistreze un nou colaj! Mare durere ne-ai lasat in suflet tuturor! Am avut bucuria sa te imbratisez acum o saptamana si sa-ti vad zambetul inconfundabil! Dumnezeu sa aiba grija de sufletul tau frumos si sa-ti fie drumul numai in lumina! Vei ramane pentru totdeauna in sufletul meu si in inimile tuturor celor care ti-au iubit cantecele si te-au ascultat cu bucurie! Dumnezeu sa te odihneasca in pace Marina BUCOSU!Condoleante Familiei!“, a scris Jeni Nicolau.

„Cu sufletul impietrit am aflat de moartea dumneavoastra! Imi este tare greu sa ma gandesc ca nu mai sunteti printre noi. Fie ca bunul Dumnezeu sa va odihneasca sufletul in pace! Sincere condoleante familiei! Drum lin spre ingeri, doamna Marina“, a scris o alta cunostinta a interpretei.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.