Doliu in muzica populara romaneasca. Patru artisti si-au gasit sfarsitul intrun groaznic accident

Tragedie in muzica populara, in urma gravului incident petrecut in cursul noptii de duminica spre luni, in Suceava. Patru artisti si-au gasit sfarsitul in noaptea precedenta, dupa ce autoturismul in care se aflau a intrat in coliziune violenta cu un stalp de electricitate.

In masina se aflau in total cinci persoane, dintre care trei au pierit pe loc, in timp ce a patra a incetat din viata cateva ore mai tarziu la spitalul din Vatra Dornei. A cincea persoana a fost internata in stare grava.

Cei cinci implicati in accident erau membri ai Ansamblului „Florile Bucovinei” din Radauti si se intorceau de la un spectacol sustinut in Tarnaveni.

Publicitate

Cei patru decedati sunt Robert Ionel Mafteian (20 de ani), soferul autoturismului, Maria Balan (26 de ani), Ioana Tiperciuc (18 ani) si Andrei Pintilescu (31 de ani), care a pierit in urma ranilor suferite, in ciuda eforturilor depuse la spital. Cea de-a cincea victima, internata in stare grava la spital, este Stefan Tanasiev si are 29 de ani.

„V-ati grabit sa ajungeti primii la Festivalul Ingerilor, acolo … sus … Vestea mortii fulgeratoare a celor ce ne-au fost colegi si prieteni dragi ne-a lasat un gol imens in suflete si in Familia Ansamblului Folcloric FLORILE BUCOVINEI. Suntem alaturi de familiile indoliate la ceas de grea incercare … Drum lin catre ceruri, dragii nostri dragi! Nu va vom uita niciodata, MARIA, IOANA, ANDREI si ROBERT!”, au transmis reprezentantii Casei de Cultura Radauti.

Accidentul a avut loc luni dimineata, la ora 03,35, pe raza comunei Dorna Candrenilor.

Un autoturism Audi, care se deplasa din directia Bistrita catre Vatra Dornei, a parasit partea carosabila si a intrat in coliziune frontala cu un stalp de electricitate.

„Luni dimineata, la ora 03:35, un tanar in varsta de 19 de ani din com. Dornesti, jud. Suceava, in timp ce conducea autoturismul, prevazut cu post de conducere pe partea dreapta, circuland pe DN 17 din com. Dorna Candrenilor, din directia Bistrita catre Vatra Dornei, a parasit partea carosabila si a intrat in coliziune frontala cu un stalp de electricitate. In urma producerii evenimentului a rezultat decesul conducatorului auto si a doua pasagere din autoturism, de 18 si 26 de ani din localitatile Radauti si Marginea, jud. Suceava”, a transmis IPJ Suceava.

Publicitate

Author: Drimboi Petre

Petre este editor al siteului noutati.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.