Doliu in lumea muzicii populare! Inca un mare cantaret s-a stins subit: „Ai fost tatal meu bun ….Ai fost puterea mea”

Doliu in lumea muzicii din Romania! Unul dintre cei mai faimosi cantareti populari din Onesti a plecat din aceasta lume la varsta de doar 66 de ani. Este vorba de Iorgu Cleanu.

Iorgu Cleanu a parasit aceasta lume la varsta de doar 66 de ani.

Era unul dintre cei mai renumiti cantareti populari din Onesti, iar vestea mortii sale a lasat un gol imens in comunitate.

Publicitate

Cei care l-au cunoscut sunt profund afectati. In urma sa a ramas doar tristete si amintiri. Iorgu Cleanu a fost extrem de apreciat, in special pentru talentul si personalitatea sa.

Publicitate

Iorgu Cleanu a fost mult mai mult decat un artist pentru comunitatea sa. A avut o cariera bogata, fiind o prezenta fermecatoare in Onesti. Cei care l-au cunoscut spun ca a fost un prieten de incredere, intotdeauna deschis la glume. In plus, Iorgu Cleanu era intotdeauna dispus sa impartaseasca o vorba buna sau un sfat intelept.

Iorgu Cleanu a plecat din aceasta lume la varsta de doar 66 de ani.

Artistul a reusit sa atinga inimile multor oameni prin muzica sa. Iorgu Cleanu va ramane in memoria orasului Onesti ca un simbol al pasiunii si dedicarii fata de comunitate si arta.

Vestea tragica despre trecerea lui Iorgu Cleanu a fost anuntata in aceasta dimineata de catre familia sa. Acestia au transmis un mesaj simplu si extrem de dureros: „A plecat tot sufletul meu…”.

La scurt timp dupa anunt, au inceput sa apara reactiile celor care l-au iubit pe rapsodul Iorgu Cleanu.

Nu ai fost tatal meu natural ,dar mai crescut ,m ai iubit si m ai ajutat ca pe propriul tau copil

Ma insoteai la toate examenele si erai prima persoana pe care o sunam cand aveam o problema ,sa mi dai cele mai sanatoase sfaturi..

O sa mi lipsesti….plang si regret ca nu ti am aratat respectul si afectiunea pe care o meritai….

Dumnezeu sa te ierte…Ai fost tatal meu bun ….Ai fost puterea mea”,

„Soarele vietii a apus pentru o fiinta atat de draga noua”,

„O sa-mi lipsesti, Iorgu Cleanu, erai linistea noastra si veneam cu drag la tine… Cantecele tale vor ramane in amintirea noastra. Ai facut parte din familia noastra si tot timpul te simteai ca acasa”,

„O sa mi lipsesti Iorgu Cleanu erai linistea noastra si veneam cu drag la tine ….cantecele tale vor ramane in amintirea noastra ,ai facut parte din familia noastra si tot timpul te simteai ca acasa Dna Mariana multa putere !!Ioana ,Madalina ,Cristi sa va intareasca Dumnezeu pentru ca aveti multe de parcurs!O sa mi lipseasca imbratisarile tale si cum imi spuneai “fata mea ce frumosi sunteti ,si ce baiat frumos ai “ Te purtam in rugaciuni si sa le canti frumos ingerilor (fara prostii ca te da afara) Nu puteam sa nu glumesc asa cum o faceai tu tot timpul! Ramas bun OM frumos la suflet!!”, au fost doar cateva dintre mesajele postate in memoria rapsodului Iorgu Cleanu.

Author: Drimboi Petre

Petre este editor al siteului noutati.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.