Doliu in cinematografia internationala. O cunoscuta actrita a fost rapusa de cancer la doar 45 de ani.

Doliu in cinematografia internationala. Actrita Annie Wersching, cunoscuta pentru rolurile sale din serialele TV 24, Bosch si Timeless, a decedat din cauza cancerului la varsta de 45 de ani. Chiar si dupa diagnosticare in 2020, ea a continuat sa joace in Star Trek si The Rookie. De asemenea, a dat voce personajului Tess in jocul video The Last Of Us si in serialul TV adaptat de HBO.

Sotul ei, actorul Stephen Full, a declarat pentru CNN ca pierderea ei a lasat un gol imens in vietile lor:

„Exista un gol cavernos in sufletul acestei familii, dar ea ne-a lasat instrumentele necesare pentru a o umple. Ea a gasit minunea in cel mai simplu moment. Nu avea nevoie de muzica pentru a dansa. Ea ne-a invatat sa nu asteptam ca aventura sa te gaseasca: «Du-te si gaseste-o. Este peste tot». Si o vom gasi“.

„Ti-ai lasat amprenta si suntem cu totii mai buni pentru asta“

Jon Cassar, regizorul si producatorul executiv al serialului 24, a adus, de asemenea, un omagiu:

„Inima mea este franta in mai multe bucati decat pot numara. Annie a venit in lumea mea cu o inima deschisa si un zambet contagios. Arborand un asemenea talent, mi-a taiat respiratia. Annie a devenit mai mult decat o colega de munca, a devenit o adevarata prietena pentru mine, familia mea si pentru fiecare membru al distributiei si al echipei care a lucrat cu ea. Le va lipsi cu adevarat, atat lor, cat si fanilor cu care isi gasea mereu timp sa interactioneze. Annie, iti vom simti lipsa, ti-ai lasat amprenta si suntem cu totii mai buni pentru asta“.