Doliu in cinematografia internationala. O cunoscuta actrita a fost rapusa de cancer la doar 45 de ani.

Doliu in cinematografia internationala. Actrita Annie Wersching, cunoscuta pentru rolurile sale din serialele TV 24, Bosch si Timeless, a decedat din cauza cancerului la varsta de 45 de ani. Chiar si dupa diagnosticare in 2020, ea a continuat sa joace in Star Trek si The Rookie. De asemenea, a dat voce personajului Tess in jocul video The Last Of Us si in serialul TV adaptat de HBO.

Sotul ei, actorul Stephen Full, a declarat pentru CNN ca pierderea ei a lasat un gol imens in vietile lor:

„Exista un gol cavernos in sufletul acestei familii, dar ea ne-a lasat instrumentele necesare pentru a o umple. Ea a gasit minunea in cel mai simplu moment. Nu avea nevoie de muzica pentru a dansa. Ea ne-a invatat sa nu asteptam ca aventura sa te gaseasca: «Du-te si gaseste-o. Este peste tot». Si o vom gasi“.

Articolul continuă după reclame

„Ti-ai lasat amprenta si suntem cu totii mai buni pentru asta“

Jon Cassar, regizorul si producatorul executiv al serialului 24, a adus, de asemenea, un omagiu:

Publicitate

„Inima mea este franta in mai multe bucati decat pot numara. Annie a venit in lumea mea cu o inima deschisa si un zambet contagios. Arborand un asemenea talent, mi-a taiat respiratia. Annie a devenit mai mult decat o colega de munca, a devenit o adevarata prietena pentru mine, familia mea si pentru fiecare membru al distributiei si al echipei care a lucrat cu ea. Le va lipsi cu adevarat, atat lor, cat si fanilor cu care isi gasea mereu timp sa interactioneze. Annie, iti vom simti lipsa, ti-ai lasat amprenta si suntem cu totii mai buni pentru asta“.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.