Doliu in astrologia romaneasca. Un cunoscut astrolog s-a stins la doar 39 de ani

Doliu in astrologia romaneasca. Astrologul Madalina Manole a decedat la varsta de 39 de ani. Informatia potrivit careia cel mai cunoscut astrolog din media s-a stins din viata a venit prin intermediul retelelor de socializare. Pagina Madalinei Manole este plina cu mesaje de condoleante.

Familia a revenit cu detalii pe pagina de Facebook a astrologului Madalina Manole: „Madalina a fost depusa la capela Bisericii Sf. Mare Mucenic Gheorghe, localitatea Racari. Inmormantarea va avea loc Vineri, 03 februarie 2023, undeva in jurul pranzului. O sa revenim cu informatii despre ora exacta a acestui trist eveniment”.

Surse din apropierea familiei spun ca Madalina Manole a fost internata in 2022 vreme de doua saptamani suferind de „colica abdominala, deshidratare completa si blocaj renal”. Informatia este extrasa dintr-o conversatie pe care Madalina Manole a avut-o cu un apropiat de-al sau care a furnizat pentru A1.ro informatiile.

Trecerea sa in nefiinta a venit ca un fulger pentru apropiatii sai si cei care o cunosteau. O postare fixata pe pagina sa de Facebook anunta cu tristete decesul astrologului Madalina Manole: “Asa cum, probabil, unii dintre voi au aflat deja, Mada a plecat aseara intr-o lume mai buna. Vom reveni cu informatii despre ziua cand ne vom desparti, doar fizic, de ea, imediat ce vom avea detalii. Va multumim!”.

Ultima postare a Madalinei Manole a fost pe 14 ianuarie 2023, pe pagina sa persoanla. De atunci, astrologul nu a mai publicat nimic pe retelele de socializare.

A fost inginer specializat in electronica si telecomunicatii, insa cu timul astrologia i-a devenit profesie.

Astrologul Madalina Manole a capatat experienta in presa, a facut pe rand, televiziune, bifand aparitii la Observator, TVR 2, Look TV sau Digi 24, apoi s-a indreptat catre print si online unde a realizat pentru numroase publicatii rubrica dedicata horoscopului, potrivit tvr.ro.