De ce s-a stins, de fapt, Victor Socaciu. Sotia si fiica artistului au rupt tacerea: „Se stie ce e in spitale”

Victor Socaciu a decedat la varsta de 68 de ani.  Sotia artistului si de una dintre fiicele solistului, Ana Maria, au dezvaluit cauzele care ar fi dus la aceasta tragedie.

Cele doua au vorbit de spitalizarea artistului. Acesta a ajuns pe mana medicilor pentru un drenaj la plamani, post-Covid.

Sotia si fiica spun ca solistul ar fi decedat in urma unei infectii cu o bacterie contractata din unitatea medicala, desi nu exista nicio dovada clara in acest sens.

Publicitate

„Post-COVID, acumula lichid la plamani, si am fost pentru trei zile sa faca un drenaj. Aceasta a fost interventia pentru care am fost. Si de acolo au aparut complicatiile.

A avut multe momente in care si-a revenit. Spunea ca vrea sa ajungem la Bistrita pe 3 decembrie. Le spunea doctorilor ca vrea sa il faca repede bine.

Ar fi vrut sa ajunga acolo. Voia sa ajunga si pe 16 decembrie aici in Bucuresti”, a declarat sotia lui Victor Socaciu, Brandusa, pentru Antena 3.

Articolul continuă după reclame

Ceea ce a spus femeia a sustinut si fiica regretatului cantaret de folk.

Ana Maria spune ca este constienta ca in unitatile medicale de la noi din tara exista bacterii nosocomiale. Din declaratiile acestora reiese ca Victor Socaciu ar fi murit in urma unei infectii un o astfel de bacterie.

„Am vorbit ultima oara inainte sa se interneze, vorbeam despre videoclipului piesei pe care a scos-o… vorbeam despre planuri, nu se astepta nimeni la asa ceva. A avut simptome, dar nu atat de grave, a raspuns la tratament.

Nu, nu pot sa spun asta( n.r. ca e conducerea spitalului de vina). Adica stiu clar, am trecut si eu prin doua cezariene, ne asumam cand avem interventii. Se stie ce e in spitale”, a spus si fiica lui Victor Socaciu.

Victor Socaciu va fi inmormantat in cursul zilei de joi, 30 decembrie 2021. Slujba de inmormantare este programata pentru ora 12:00, la Cornu, judetul Prahova, acolo unde artistul a locuit in ultimii 10 ani.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.