De ce a ales Elon Musk sa vina la Castelul Bran? Cel mai bogat om al planetei a avut parte de surprize la sosirea in „Tara lui Dracula”

Elon Musk, cel mai bogat om de pe planeta, a decis sa petreaca de Halloween in Romania, la Castelul Bran. Miliardarul a spus cum a fost intampinat la prima oprite din „tara lui Dracula”.

CEO-ul Tesla va sta cateva zile in Romania pentru sarbatoarea de Halloween. Acesta a venit insotit de miliardari si vedete de la Hollywood. Prima oprire a fost la o stana din Poiana Brasov, unde  au fost primiti dupa datina strabuna, cu paine si sare.

Desi petrecerea are loc la Castelul Bran, Elon Musk a mers si la stana turistica din Poiana Brasov. Oaspetii de seama au fost primiti sambata seara in jurul orei 19:30 cu paine, sare si tuica de prune. Evenimentul s-a tinut in interiorul localului si in curtea din spate.

O bucata din drumul care duce spre restaurant a fost luminata cu faclii in stanga si in dreapta, iar din interior s-au auzit batai de tobe, dar si zgomote misterioase ca intr-un film de groaza. Cu toate astea, miliardarul a marturisit ca alte lucruri l-au impresionat in Romania.

Elon Musk a postat pe Twitter la ora 20 si 38, cu mesajul „Painea proaspat coapta si produsele de patiserie sunt unele dintre marile bucurii ale vietii”, confirmand astfel ca se afla in Poiana Brasov.

De ce a facut popas Elon Musk la stana din Poiana Brasov

Un turist sustine ca Elon Musk s-a interesat inainte de faimoasa stana din Poiana Brasov

Turist: „Am aflat zvonuri ca ajunge si am inceput sa fac legaturi. Prima data nu mi-am dat seama de ele. Primul lucru pe care l-am facut a fost sa verific zborul si am vazut ca avionul lui personal este un trackable, adica nu poate fi urmarit. Si apoi am vazut tweet-ul acela cu paine calda. Direct, Poiana Brasov. Am vazut multa lumina. Seara nu e multa lumina si am zis sa intru pe drum”.

Alexandru Priscu, directorul Castelului Bran,  detalii despre petrecere:

„Listele de invitati sunt ale clientului si raman ale clientului. Nu ar fi prima data cand la evenimentele noaste au ajuns nume mari fara sa stim. Dar, in acest monent, nu exista absolut nicio informare oficiala. Ar fi incredibil, nu doar pentru Castelul Bran ci si pentru Romania”, noteaza stirileprotv.