David Popovici a facut anuntul: „O sa vin eu din urma si…”

David Popovici, reintors in tara, ca dublu campion european, dar si cu un record mondial la proba de 100 de metri liber, a povestit cum a sarbatorit victoriile de la Roma.

„O sa vin eu insumi din urma mea si o sa-mi bat recordul”, a anuntat David.

„In seara cu recordul mondial am comandat niste pizza la hotel, am pus masa de masaj pe hol si am intins… pizzele alea, acolo, pe masa. Am baut niste apa, niste suc si… cam asta a fost!

Am fost foarte putini oameni: eu si echipa mea, si parintii mei. Si cam asta a fost… asa am sarbatorit noi”, a declarat David Popovici.

Publicitate

„Nu stiu daca o sa mi se spuna arogant, dar cel mai mult m-a emotionat recordul meu mondial si cum m-am simtit, imediat dupa ce am reusit performanta asta…cand ieseam din apa, cand ma aplauda absolut toata tribuna, lumea era in delir.

Cred ca voi reusi sa nu ma las coplesit de succes, prin a le lua pas cu pas – toate lucrurile astea noi care mi se intampla, toate felicitarile si, practic, tot ce se intampla nou in viata mea, datorita acestei performante – si e un lucru bun sa stau departe, cat de cat, de toata atentia pe care o primesc, pentru ca prea multa poate strica!”, a mai spus sportivul roman.

„Nu am stat deloc pe internet, nu am citit nimic despre mine sau ce-si doreau altii pentru mine in finale”

„In timpul competitiei, nu am stat deloc pe internet, nu am citit nimic despre mine sau ce-si doreau altii pentru mine in finale s.a.m.d. Am stat departe.

Doar acum, dupa ce am terminat cu acest concurs, m-am mai uitat putin pe internet, dar putin, si nu pot sa zic ca am retinut niciun titlu care sa-mi placa, pentru ca nu am acordat atentie”, a incheiat David Popovici, potrivit tvr.ro

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.