Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, mesaj clar dupa ce sportiva a fost suspendata: „Vreau sa vorbesc raspicat”

Darren Cahill, fostul antrenor la Simonei Halep, a postat un mesaj pe instagram dupa ce sportiva a fost suspendata provizoriu, pentru ca a fost testata pozitiv la un control antidoping efectuat la US Open.

„Chiar daca nu mai lucrez cu Simona Halep, vreau sa vorbesc raspicat despre persoana pe care o cunosc si despre sportivul cu care am lucrat timp de sase ani. In primul rand, si cel mai important, nu exista nicio sansa ca Simona sa ia o substanta interzisa in mod intentionat. Niciuna. Zero. Este un sportiv care se stresa legat de orice ii era prescris de catre un medic (ceea ce se intampla rar) sau despre orice supliment pe care-l lua sau pe care lua in calcul sa-l consume. Simona spunea mereu

«Te rog, verifica asta de doua sau de trei ori, pentru a fi siguri ca este legal, sigur si permis. Daca nu esti sigur, nu-l iau». Ambii credem in programul de testare al Agentiei Internationale de Integritate si mereu discutam despre numarul de dati in care a fost testata, atat in turnee, cat si in afara lor. A facut-o fara sa se planga, fiind sigura ca si alti atleti erau testati la fel de des. Era important pentru ea sa concureze impotriva unor sportivi. Este important pentru toata lumea.

Publicitate

Integritatea Simonei este impecabila. Respecta oamenii, iubeste jocul si mereu a fost umila si o campioana abordabila. Am privit cu mandrie la persoana care a devenit, care s-a maturizat si la compasiunea pe care a aratat-o. Nu vorbesc despre lucrurile pe care le vede lumea tenisului, vorbesc despre bunatatea si atentia ei pe care putini au fost norocosi sa le simta. Sunt genul de actiuni facute din dragoste, nu din publicitate”, a scris Darren Cahill pe Instagram.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.