Dani Otil a spus in direct: ”Am fost la un pas de divort aseara”

Dani Otil si Gabriela Prisacariu formeaza un cuplu fericit si au impreuna un baietel.  Prezentatorul TV a dezvaluit in direct ca a avut o discutie aprinsa cu sotia lui, dupa ce au urmarit un serial.

Dani Otil si Gabriela Prisacariu, discutie aprinsa

Prezentatorul Tv a marturisit in emisiunea difuzata dimineata ca a avut o discutie mai aprinsa cu sotia lui, Gabriele, dupa ce au urmarit un serial, iar Dani sustine ca a fost destul de sincer atunci cand sotia lui l-a intrebat ce ar face daca ar disparea timp de cinci ani.

‘Am fost la un pas de divort aseara, gandire de femeie. M-am pus cu sotia in pat, ca asa e duminica si ne-am uitat la serial. Serialul pleaca de la o poveste care a circulat pe internet: Cum ar fi daca un avion ar decola astazi si ar ateriza peste 5 ani din cauza unei energii. Bineinteles, dupa cinci ani de zile unii erau casatoriti cu altii, cat sa stai?

Publicitate

Atat mi-a trebuit sa deschid subiectul. Am intrebat-o si eu pe sotie daca s-ar casatori cu altul daca as disparea si daca da, peste cat timp. Si ea a zis: ”Fireste nu, Dani, toata viata as ramane agatata”, iar cand m-a intrebat ea, eu i-am spus adevarul (…). Nu mai raspundeti la intrebari capcana in pat cu sotia.”, a declarat Dani Otil la Neatza cu Razvan si Dani.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.