Dan Negru are o cariera exceptionala in televiziune, dar uite cum isi educa cei doi copii: „Cu ea vor razbi in viata”

Dan Negru se simte implinit pe plan profesional, dar si pe plan sentimental. Prezentatorul are o sotie minunata si doi copii superbi. Chiar daca este foarte celebru, prezentatorul de la Kanal D a fost mereu discret in privinta vietii sale private.

Cum isi educa Dan Negru cei doi copii.

„Nu suntem genul de familie care sa postam poze cu copiii, sa-i ducem la TV sau prin reviste. Am refuzat sa ne aratam mereu in poze si ziare. Pozele le tinem pentru noi. Am simtit noi ca e mai bine asa. Poti sa fii discret daca vrei asta. Eu o consider si pe asta o calitate. Nu ne-am construit relatia pe celebritatea lui tati. Nu au fost in platourile mele de TV decat de vreo doua ori. Ne pastram o viata linistita, departe de meseria lui tati, care e expusa si agresiva uneori. Cateodata vin la mine acasa diferiti colegi care apar adesori la TV, dar copiii mei n-au reactii de fani sau de bucurie. Celebritatea nu are loc in familie”, a spus Dan Negru pentru VIVA!.

Articolul continuă după reclame

Se teme pentru viitorul copiilor sai?

Publicitate

„Deloc. Cred insa ca bunatatea va face deosebirea in generatia lor. Toti sunt destepti, isteti, vorbesc limbi straine, dar putini au invatat bunatatea in familie. Noi asta incercam sa le dam copiilor: bunatate. Cu ea vor razbi in viata”.

Prezentatorul a mai spus ca este posibil ca cei doi copii sa studieze in tari straina.

„Sotia mea mai cocheteaza in discutii cu posibilitatea asta, dar decizia va fi a lor. Eu nu cred ca strainatatea iti poate aduce linistea deplina, poate doar pe cea financiara, dar nu banii sunt intotdeauna raspunsul in viata. Asta ii invatam pe copii. Dar hotararea va fi a lor”.

„Oameni buni. E tot ce imi doresc de la ei. Bunatatea e cea pe care ti-o amintesti la un om. Nu perfomantele, nu reusitele. Astea vor fi uitate toate. Dar tii mereu minte bunatatea sau rautatea unui om. Tii mereu minte cum te-a facut el sa te simti. Daca vor fi oameni blanzi si buni, mi-am facut treaba”, a mai spus Dan Negru.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.