Dan Negru a dat-o de gol pe Iulia Vantur. Ce porecla are artista in India

Iulia Vantur este faimoasa in India. Dan Negru a descoperit cum este strigata fosta prezentatoare TV din Romania in aceasta tara si a fost uimit de aceasta porecla.

La inceputul anului, Dan Negru a calatorit in India. Vedeta de la Kanal D a vizitat mai multe locuri turistice, printre care si celebrul Taj Mahal.

In timpul excursiei, ghidul a descoperit ca Dan Negru este din Romania, iar acesta a fost supus unei situatii neasteptate. Ghidul l-a intrebat daca o cunoaste pe „Lula”.

Publicitate

Dan Negru nu stia despre cine era vorba, dar a inteles ulterior ca ghidul se referea la Iulia Vantur, partenera lui Salman Khan din India.

Dan Negru a sunat-o pe Iulia Vantur, dupa ce a aflat ca aceasta e poreclita „Lula”
Dupa ce a aflat ce porecla are Iulia Vantur in India, prezentatorul TV a sunat-o pe fosta vedeta de la Pro TV pentru a afla toate detaliile.

„Am sunat-o pe Iulia Vantur din New Delhi si i-am spus ca un ghid cu care am fost la Taj Mahal, auzind ca sunt din Romania, m-a intrebat daca am auzit de Lula.

Nu stiam care Lula, dar apoi omul mi-a spus de Salman Kahn si mi-am dat seama ca e vorba de Iulia. I-am povestit asta la telefon”, a spus Dan Negru pentru unica.ro.

Dan Negru, descoperire uluitoare in India

In aventura sa din India, prezentatorul emisiunii „Jocul cuvintelor” a mai avut un episod palpitant. Dan Negru a ajuns la memorialul lu Mahatma Gandhi, parintele spiritual al tarii. Acolo a facut o descoperire uluitoare. „Ole, Ole, Ceausescu inca e”, a scris vedeta pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.