Dan Bittman da de pamant cu autoritatile: „Dreptul la munca mi-a fost curmat”

Dan Bittman s-a plans ca a avut mari  probleme financiare deoarece Horeca si artistii au avut de suferit din cauza restrictiilor impuse pe perioada pandemiei.

”Am invatat in doi ani de zile ca nu prea contez in tara asta, in sensul ca drepturi – drepturi in sensul ca mi-a fost curmat, ca sa zic, dreptul la munca in ultimii doi ani si atunci ma adaptez, n-am incotro, am invatat. Incerc sa supravietuiesc in limitele legii, ca n-avem incotro.

Cand se da startul si scade numarul de infectari, e o lipsa de predictibilitate uriasa, parca am fi asa la linia rosie si toata lumea incepe sa alerge, apar impresarii, suna, hai ca se mai poate, hai cu 30% din sala, hai cu 10%, hai cu 50%… e o nebunie intreaga!

Publicitate

Articolul continuă după reclame

Din pacate, da, e o strecurare din aceasta, o strecuratoare. Nu e foarte vesela situatia…”, a declarat Dan Bittman, la B1TV.

”Incerc sa nu ma mai implic, adica se pare ca e o problema daca ai pareri. In Romania trebuie sa n-ai pareri, trebuie sa stai, sa taci, sa iti vezi de ale tale. Eu am ”gresit”, mi-am spus o parere, lumea m-a luat, m-a facut, m-a dospit asa in toate felurile, dar si lumea trebuie sa inteleaga ca avem dreptul totusi la pareri fiecare in felul lui.

Nu trebuie sa ne sarim la gat unul altuia, ca pana la urma nu sunt eu cel care diriguiesc lucrurile aici in Romania, sunt cei care ne conduc si ei fac ce fac, e problema lor.

Ei sper sa raspunda, desi nu raspunde nimeni de nimic in Romania”, a mai spus Dan Bittman.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.