Dacian Ciolos, prima reactie dupa ce a demisionat din conducerea USR: „Ii urez mult succes lui ⁨Catalin Drula⁩”

Dacian Ciolos si-a depus mandatul de presedinte USR, dar ramane in formatiunea politica.

„Din motivele pe care am avut ocazia sa le expun in partid in aceste ultime zile, in urma votului de azi din BN asupra Programului meu ca Presedinte, am decis sa-mi depun mandatul de presedinte al USR. Intentionez sa raman in continuare in partid si sa sustin, ca membru, lucrurile care cred ca ar trebui facute. Va multumesc pentru felul in care am lucrat impreuna, va urez mult succes si sa ne vedem cu bine. Ii urez mult succes lui ⁨Catalin Drula⁩ pentru interimatul pe care-l va prelua.”, a spus Dacian Ciolos pe reteaua de socializare dupa ce a demisionat din conducerea USR.

Articolul continuă după reclame

Decizia lui Dacian Ciolos vine dupa ce Biroul National al USR a respins proiectul de reformare a partidului propus de acesta, cu 14 voturi la 11. Inainte, Ciolos a spus ca isi va depune mandatul daca proiectul sau nu primeste sustinere.

Publicitate

Catalin Drula, dupa mesajul lui Dacian Ciolos

„Dacian Ciolos⁩, iti multumim pentru tot ce ai contribuit pana acum la aceasta constructie si imi doresc sa construim impreuna in continuare. Voi face ce tine de mine sa fim cat mai uniti, sa dam speranta oamenilor si sa le oferim solutii.”, a spus Catalin Drula.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.