Horoscop cu Neti Sandu. Vesti bune pentru 4 zodii

Horoscop 8 februarie 2022, cu Neti Sandu. Astrologul a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toate zodiile.

BERBEC

Poate va asociati cu o firma ca sa lucrati ceva in particular, dar exista sansa si sa va angajati cu titlu permanent. O sa faceti rost de niste bani si se poate sa le luati diverse alor vostri, de drag, nu musai cu un prilej anume, desi poate fi si asta si sa fie ceva neasteptat pentru ei.

TAUR

O invitatie in oras, poate va cauta cineva la care visati de multa vreme si visul poate continua in realitate. Vi se face o surpriza, aterizeaza cineva pe care-l asteptati de multa vreme si o sa se schimbe ceva – in bine – in relatia voastra sentimentala.

GEMENI

Va invita cineva la sfarsit de saptamana in alt oras, poate e o sarbatoare, sau v-ati lipsit unii altora si va-ntalniti dupa multa vreme. Poate vi se deschide o alta perspectiva si poate veti ocupa o functie, o sa va reinventati, cu ocazia asta, ca faceti lucruri noi.

Horoscop 8 februarie 2022, cu Neti Sandu.

RAC

Le puteti oferi un sfat, sa puneti si mana la treaba daca e nevoie, unor prieteni care lanseaza la apa un proiect. Abia acum se poate semna un contract dupa ce va straduiti de mai bine de-o luna si o sa intrati in linie dreapta cu munca, si-o sa va primiti si banii.

LEU

E posibil sa primiti un supliment financiar si sa achitati platile obligatorii – ca sa scapati de grijile majore. O sa cadeti, in sfarsit la o-ntelegere cu un angajator si o sa stiti ce-aveti de facut in continuare, ca aveati nevoie de o certitudine, mai ales de una financiara.

FECIOARA

Va puteti gasi si altceva de lucru si daca aveti timp va duceti, iar daca nu poate plecati de la actualul serviciu. Se pare ca-si face curaj cineva care-a tot a incercat sa va cucereasca, dar nu v-ati lasat prinsi in mreje si o sa va scanati din nou, sa vedeti ce simtiti.

Horoscop 8 februarie 2022, cu Neti Sandu.

BALANTA

Poate va faceti planuri sa va mutati altundeva, sa va luati o casa, daca n-aveti una, sau poate va mutati cu chirie o vreme. E un eveniment de familie care va cam da de furca dar va si plac pregatirile asa ca impartiti responsabilitatile si nu va lasati pana nu va achitati de partea voastra.

SCORPION

Se poate sa-ntalniti intr-un cerc de prieteni o persoana care va poate deveni companion de viata si sa va mearga bine impreuna. Va ia prin surprindere vizita cuiva care vrea sa lucrati impreuna la un proiect care e de calibrul vostru si o sa urmeze o promovare daca va reuseste pasienta.

SAGETATOR

Poate-aveti un musafir diseara si preparati ceva rapid si gustos ca sa-l faceti pe invitat sa se simta si bine. Vi se platesc niste sume restante si o sa va redresati cu banii, va raman si ca sa plecati in acest week-end pe undeva, macar un dus intors, ca sa schiati la munte.

Horoscop 8 februarie 2022, cu Neti Sandu.

CAPRICORN

Se observa succes la scoala, la examene si interviuri si la tot ce inseamna comunicare, Poate va lansati intr-o zona de genul asta. Chiar daca aveti multa treaba ca de obicei, o sa va-ngrijiti si de voi, o s-aveti o stare de spirit mult mai buna ca ati invatat sa va pretuiti. Sau acum o s-o faceti.

VARSATOR

E posibil sa treaca diseara cineva pe la voi si sa puneti la cale o iesire la sfarsit de saptamana – sa plecati in week-end. Va reusesc initiativele si o sa dati drumul proiectelor noi, ca aveti multe de spus, in meserie, si sunt sanse de progres in perioada asta si vin si bani.

PESTI

Totul vi se pare mai usor, vi se-ntinde si o mana de ajutor, daca simtiti ca nu va descurcati, pentru ca oamenilor le pasa de voi. Poate va alaturati unui grup c-aveti o viziune comuna si o sa iasa ceva de calitate, se va vorbi despre performantele voastre si o sa va consolidati un statut.