Cutremur mediu in Romania, in aceasta dimineata. Unde s-a produs si ce magnitudine a avut.

Un cutremur mediu s-a produs, astazi, in judetul Buzau si a fost resimtit in mai multe orase. Anuntul a fost facut de Institutul National de Cercetare- Dezvoltare pentru Fizica Pamantului.

„INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE – DEZVOLTARE PENTRU FIZICA PAMANTULUI INCDFP TRANSMITE:

In ziua de 13 Septembrie 2022, la ora 05:50:15 (ora locala a Romaniei), s-a produs in ZONA SEISMICA VRANCEA, BUZAU un cutremur mediu cu magnitudinea ml 4.2, la adancimea de 146km.
Intensitate: II

Publicitate

Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: 57km E de Brasov, 71km N de Ploiesti, 121km S de Bacau, 125km N de Bucuresti, 133km V de Braila, 134km V de Galati, 139km NE de Pitesti, 172km E de Sibiu, 190km N de Ruse, 204km SV de Iasi”.

Cel mai mare cutremur din acest an a avut loc pe 16 ianuarie si a avut magnitudinea de 4,4.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.