Cum arata si cu ce se ocupa acum Maria Basescu, sotia fostului presedinte al Romaniei

Sotia fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a preferat sa fie mereu o prezenta discreta. Maria Basescu prefera linistea si sa se ocupe de familie.

La varsta 70 de ani, Maria Basescu se bucura de viata de bunica si se implica in educatia si cresterea nepotilor pe care ii are atat de la Ioana, cat si de la Elena, ce doua fiice.

Cum arata Maria Basescu si cu ce se ocupa acum

Se pare ca atat Maria cat si Traian Basescu sunt foarte apropiati de nepotii lor si isi ajuta cele doua fiice ori de cate ori au nevoie, iar acest lucru este confirmat de fotografiile pe care Elena Basescu le posteaza zilnic.

Publicitate

Cei mici se distreaza de minue alaturi de bunica lor, Maria Basescu, la un centru de echitatie. Trebuie mentionat faptul ca si sotia fostului presedinte este pasionata de cai, in contextul in care aceasta a fost in mai multe ocazii protagonista unor filmari si fotografii in care aparea alaturi de nepotii ei la cursurile de echitatie.

Intr-un scurt video pe care l-a postat pe conturile sale de socializare, Elena Basescu a surprins-o pe mama sa, Maria, in timp ce avea grija de nepotii ei, Sofia Anais, Traian Jr. si Anastasia.

Articolul continuă după reclame

Maria Basescu s-a dedicat familiei ei si a ramas acasa atat timp cat Traian Basescu a fost capitan de vapor, iar ulterior Presedinte al Romaniei. “De 15 ani sunt casnica. Nu am fost asa dintotdeauna. Cand m-a cunoscut sotul meu lucram in turism, pe litoral.

Si imi placea foarte mult, pentru ca totdeauna mi-a placut societatea, oamenii. Sa fie multi oameni in jurul meu. Mai tarziu am ajuns inchisa intre patru pereti. Am stat foarte mult singura. Regret ca n-am mai putut lucra. V-am spus, imi placea compania, agitatia. Oricum, acum e prea tarziu. Dupa o pauza de 15 ani e greu sa-ti reiei activitatea. Mi-am iesit din mana, cum se spune”, a explicat Maria Basescu, intr-un interviu acordat in urma cu mai mult timp.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.