Culita Sterp, gest emotionant la nunta Getutei Sterp

Geta Step a facut pasul cel mare alaturi de alesul inimii sale. Sora fratilor Sterp a imbracat rochia de mireasa pentru prima data si a spus marele ”Da” in fata ofiterului de Stare Civila. Alaturi de tinerii insuratei s-au afla familia, dar si persoanele apropiate, cu totii fiind coplesiti de emotie.

Ei bine, Culita Sterp nu putea trece cu vederea peste o zi atat de importanta pentru sora lui mai mica, dar si pentru intreaga familie, motiv pentru care a facut un gest impresionant.

Cunoscutul artist nu s-a uitat deloc la bani, Culita oferindu-le bani tuturor lautarilor de la fericitul eveniment, fara exceptie.

Publicitate

Culita i-a cantat surorii lui mireasa, celebrul cantec “Ia-ti mireasa ziua buna”

https://youtu.be/6IkeA0A43LA

Surpriza la nunta Getutei! Iancu Sterp a mers insotit de noua sa partenera, Denisa!

https://youtu.be/pU7d6p-_GWs

Se pare ca mama Geta o adora deja, ba chiar s-a filmat alaturi de tanara care s-ar putea sa ii devina nora!

Getuta, lacrimi de fericire

Getuta a izbucnit in lacrimi la nunta ei. Mireasa a dansat cu fratele ei, Culita, apoi a asistat la un recital exceptional.

https://youtu.be/KLNWc-RU4CM

Mama Geta i-a facut dedicatie fostului sot

Femeia a declarat intr-un live ca i-a facut o dedicatie tatalui copiilor sai, de care e divortata de ani buni si ca ii va mai face dedicatii pana va tine petrecerea.

In mediul online a aparut si un clip in care mama Geta si copiii ei danseaza impreuna cu mireasa.

https://youtu.be/Cq2P4PBlRUQ

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.