Cristina Demetrescu, astrograma lui Vladimir Putin: „Nu am mai vazut asa ceva”

Cristina Demetrescu a dezvaluit, la Antena 3, harta astrala a lui Vladimir Putin. Astrologul  a spus ca liderul de la Kremlin are o karma distructiva, adica ”este programat sa distruga”.

Potrivit astrologului, presedintele Rusiei este este nascut intr-o zodie distructiva, care se numeste si zodia mortii

”Vladimir Putin este Balanta cu ascendent in Scorpion si cea din urma e o zodie nu doar razbunatoare, proiecteaza mult in afara. Adica e clar ca nu isi da seama ca totul functioneaza in Universul acesta pe baza legii atractiei. Adica, nu ai cum sa atragi la granitele tale forte militare de aparare, daca tu nu ai ceva malefic in cap.

Pana la urma e foarte greu de inteles ce se intampla in momentul acesta, pentru ca nu se stie cu cine duce acest razboi, ca Ucraina e practic o tara luata ostatica de un terorist, un agresor si, practic, e un dublu razboi.

Astrograma lui Putin: este un om puternic pe parte distructica, practic este cumva programat sa distruga. De cand este la putere, de circa 23 de ani, la momentul acesta toate planetele lui atarna in partea de jos a hartii.

Daca cineva l-ar sfatui acum, i-ar spune sa renunte, sa nu se duca sa cucereasca ceva (…). Pe de alta parte, este a opta zodie de la Balanta, este o zodie distructiva, care se numeste si zodia mortii.

Eu am tot calculat in perioada asta si practic de cand Saturn a coborat, el e pe cea mai de jos treapta. Aceasta cadere este in trepte, nu brusca. Destinul lui este pe Taur, care e zodia mortii, dar si o zodie a distrugerii si sta mult si bine acolo, pana pe 12 iulie 2023, deci nu este un tranzit rapid.

Stiti cum il vad eu acum pe Vladimir Putin? Armata poate sa se intoarca impotriva lui prin demotivare, autosabotare, pentru ca nu ai cum sa scoti niste eroi din niste persoane care fura, distrug.

Aproape ca eu nu am mai vazut asa ceva”, a spus astrologul la Antena 3.