Cine este Rebeca Rizea, fetita cu timbrul regretatei Madalina Manole care i-a lasat fara cuvinte pe juratii de la Romanii au talent: „Pare ca a rasarit Soarele”

Rebeca Rizea nu a fost implicata in numeroase competitii de-a lungul timpului, dar este mandra de performantele remarcabile obtinute in cele doua concursuri la care a participat pana acum. Tanara blonda cu o voce minunata a ridicat intreaga sala in picioare la emisiunea „Romanii au talent” dupa ce a interpretat, asemenea regretatei Madalina Malone, melodia „Tu n-ai avut curaj”.

Desi se caracterizeaza ca fiind extrem de timida si afirma ca nu se simte confortabil cantand in fata celor cunoscuti, Rebeca intra intr-o zona de confort si impresioneaza atunci cand urca pe scena. Mama fetei spune ca in momentul in care ia microfonul in mana, Renata scapa de orice inhibitie si „se transforma”.

Isi doreste sa devina medic oftalmolog

In ceea ce priveste muzica, o considera doar o pasiune, desi isi propune sa urmeze o cariera in domeniul medical si sa devina oftalmolog.

Publicitate

Rebeca este o admiratoare dedicata a emisiunii „Romanii au talent” si urmareste cu entuziasm si nerabdare fiecare editie inca de la o varsta frageda, conform informatiilor de la Pro TV.

Articolul continuă după reclame

Atat juratii, cat si prezentatorii au fost profund impresionati atunci cand au auzit-o cantand.

Pavel Bartos: „Canta unu la unu si are doar 8 ani!”;

Andra: „Doamne, ce muzica a lasat Madalina Manole. Ce a lasat in sufletele noastre!”;

Dragos Bucur: „Rebeca ai o voce si un timbru…deosebite este putin spus. Este atat de neasteptat sa auzi de la o fetita ca tine.. sa iasa o voce ca cea pe care am auzit-o incat trebuie sa recunosc ca mie mi-a luat cateva secunde sa imi dau seama ca e pe bune de la tine”;

Andi Moisescu: „Este absolut incredibil cum ii poate suna vocea la 8 ani. La un moment as fi inchis ochii … si chiar daca nu era vocea Madalinei Manole, era timbrul Madalinei, ceea ce este absolut incredibil…Ai o fata care e ca Soarele asa, pare ca a rasarit Soarele cand apari pe scena”;

Mai jos, momentul artistic care a impresionat Romania:

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.