Cine este baiatul care a primit al doilea Golden Buzz la Romanii au Talent

Bboy Nana, in pustiul de 8 ani, a primit Golden Buzz la „Romanii au talent”, sezonul 14, din partea lui Mihai Bobonete. Pustiul-fenomen a reusit sa-i cucereasca pe cei patru jurati cu momentul sau pe scena.

Adolescentul spune ca desi ii place ceea ce face, el si-ar dori sa aiba mai mult timp pentru jocurile video. Daca ar castiga premiul cel mare de la „Romanii au talent”, in valoare de 120.000 de euro, Bboy Nana spune ca isi va cumpara jucarii de ei.

Bboy Nana s-a nascut si a crescut in Taiwan, iar dansul a devenit pasiunea sa suprema inca de la o varsta frageda.

„Esti un fenomen!”, a spus uimit Dragos Bucur.

Publicitate

„Esti foarte bun si imi e teama ca risc sa nu te mai vad prea curand pe scena asta, iar momentul tau a fost unul unic de-a dreptul. La 8 ani sa vii si sa faci ce ai facut tu. Sa ne lasi cu gura cascata si… tacere dupa ce ai terminat. Si pentru ca vreau sa fiu sigur ca ma mai intalnesc cu tine si pentru ca esti un fenomen…”, a spus Mihai Bobonete care a apasat butonul de Golden Buzz, potrivit Pro TV.

Articolul continuă după reclame

Pustiul de doar 8 ani spune ca ceea ce face el nu e neaparat talent, ci in spatele momentului sau exceptional de dans se afla foarte multa munca si exercitiu. El se antreneaza intre 5 si 8 ore pe zi.

Nana a luat exemplu de la cei mai buni in domeniu, dar nu a urmat niciun fel de curs, ci doar a repetat foarte mult acasa. Chiar daca ii place foarte mult ce face, recunoaste ca si-ar dori sa aiba mai mult timp pentru jocurile video, o alta pasiune de ale sale.

In cazul in care ar castiga premiul cel mare de la Romanii au talent, Bboy Nana ar folosi banii pentru a-si cumpara jucarii. Pustiul a reusit sa-i lase masca pe prezentatori, dupa ce a urcat pe scena cu o trotineta si un casetofon. Ce a urmat dupa i-a lasat pe toti fara cuvinte.

„Sunt socat de-a dreptul! Tu ai vazut ce a facut baiatul asta?!”, a exclamat Smiley.

„E total ireal ce am vazut! E clar ca avem de-a face cu un fenomen!”, a adaugat Andi Moisescu.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.