Cine este actuala iubita a lui Cristian Tudor Popescu. Gazetarul are 4 divorturi la activ

Celebrul gazetar Cristian Tudor Popescu este cunoscut in intreaga tara, dar despre viata sa privata se stiu foarte putine lucruri.

Cine este actuala iubita lui Cristian Tudor Popescu. Gazetarul nu vorbeste despre viata sa.

CTP a fost casatorit de patru ori si de fiecare data a divortat. In prezent, potrivit informatiilor aparute in presa mondena, gazetarul ar avea o relatie stabila cu o femeie cu 20 de ani mai tanara. Cuplul a fost surprins in urma cu ceva timp. Despre tanara misterioasa nu se stiu mai multe detalii.

Cine este actuala iubita lui Cristian Tudor Popescu. Jurnalistul are doi copii care si-au ales alta cariera. Fiul cel mare are o firma de productie audio-video care are un mare succes in lumea filmului, insa despre fiul cel mic nu se stiu mai multe detalii.

Cristian Tudor Popescu (n. 1 octombrie 1956, Bucuresti) este un inginer roman care s-a facut remarcat, dupa 1989, ca scriitor, filmolog, jurnalist la ziarul Adevarul. A fost director fondator al ziarului Gandul, dupa ce in 2005 a plecat de la Adevarul, impreuna cu o parte din redactie. Are un doctorat in cinematografie, cu o teza pe tema propagandei si manipularii in filmul romanesc. Jurnalistica sa e caracterizata de o inalta plasticitate a limbajului, precum si de exprimarea de judecati taioase, inechivoce si pesimiste.

Cristian Tudor Popescu s-a nascut la data de 1 octombrie 1956 in orasul Bucuresti. A absolvit in anul 1981 Facultatea de Automatica si Calculatoare din Bucuresti, obtinand diploma de inginer.

Numele sau real este Cristian Popescu, insa si-a adaugat prenumele tatalui, Tudor, datorita unei intelegeri cu poetul Cristian Popescu care presupunea ca primul dintre cei doi care va publica un text sa isi pastreze numele, iar celalalt sa faca o schimbare care sa ii deosebeasca.