Cine este actorul gasit fara suflare in casa: „Cat de neputinciosi ne-am dovedit la durerea ta”

Zi de doliu in lumea teatrului romanesc! Un cunoscut actor de la Teatrul National din Targu Mures a fost gasit fara suflare in casa. Cea care a sunat la 112, a fost chiar sotia lui, cu care se afla in divort.

Cunoscutul actor Sergiu Marocico,  avea probleme mari . Acesta se afla in plin proces de divort cu sotia lui. Actorul a fost gasit mort in propriul apartament la o zi dupa ce femeia l-a dat disparut.

Sergiu Marocico ar fi fost implicat intr-o altercatie in familie. Persoanele din anturaj ar fi spus ca ar fi avut probleme in casnicie in ultima perioada si ca urma sa divorteze de mama fetitei sale. Pentru ca a fost implicat in scandal, a fost cautat de politie.

Actorul Sergiu Marocico, plans de familie si prieteni

Politistii de la IPJ Mures erau pe urmele sale, dupa ce actorul celebru si-ar fi bruscat sotia, apoi a fugit. La scurt timp dupa ce s-a facut nevazut, actorul si-a inchis si telefonul mobil, asa ca nimeni nu l-a mai putut contacta.

Alarma la 112 a fost data chiar de catre sotia actorului, care le-a explicat oamenilor legii ca sotul ei este de negasit si ca nu raspunde nici la telefon. Agentii au mers sa il caute in apartamentul din cartierul Dambu Pietros.

Prietenii, familia, cei care l-au cunoscut sau care l-au admirat pe scena sunt in stare de soc.

„Nu cred, Doamne fereste! Dumnezeu sa ii dea linistea de care avea nevoie. Om prea bun si mult prea repede plecat” / „Sergiu, dragule drag, ce tristi ne lasi… cat de neputinciosi ne-am dovedit la durerea ta. Tu, care aduceai atata lumina si caldura. Dumnezeu sa te ierte!” / „Zbor lin printre stele Sergiu! Dumnezeu sa te odihneasca in pace! Sincere condoleante familiei. Nu imi vine sa cred”, sunt doar cateva dintre mesajele postate.