Ce s-a intamplat, de fapt, cu ministrul rus al Apararii, mana dreapta a lui Putin

Ministrul rus al Apararii, Serghei Shoigu, se confrunta cu probleme grve de sanatate. Omul lui Vladimir Putin ar fi suferit un atac de cord „masiv”, in urma caruia a ajuns la Terapie Intensiva si risca sa ramana invalid.

Vestea a fost publicata de presa ucraineana, care il citeaza pe Leonid Nevzlin.

Nevzlin este un fost co-proprietar al companiei rusesti Yukos, care a fost condamnat in lipsa, in Rusia, la inchisoare pe viata si s-a refugiat in Israel.

Potrivit Unian, el si-a pastrat legaturile cu mediile de afaceri si politice de la Moscova.

„Stiri de la sursele mele din Moscova:

1. 1. Soigu a iesit din joc, poate deveni invalid daca supravietuieste. Brusc a facut infarct masiv, este la terapie intensiva, conectat la aparate. Se zvoneste ca un atac de cord ar fi putut avea loc nu din cauze naturale.

Doi. 20 de generali arestati. Totul este clar aici. Din 2014, aproximativ 10 miliarde de dolari alocati de Putin pentru pregatirea blitzkrieg-ului (razboi-fulger, n.r.) au fost furati

Trei.  Se pregateste un dosar penal impotriva lui Arkady Dvorkovich, acesta urmeaza sa depuna marturie impotriva colegilor si prietenilor sai. Surse din FSB spun ca daca nu ajunge la o intelegere, va fi transferat la inchisoarea „Matross Silence” sau Lefortovo.

Patru. Surkov este in arest la domiciliu, este suspectat de furtul banilor alocati pentru pregatirea de razboi, ceea ce este acelasi caz pentru care au fost arestati cei 20 de generali, „, a scris acesta pe Facebook.