Ce s-a intamplat cu rochia purtata de Carmen Iohannis la intalnirea cu Jill Biden. Designerul Andreea Tincu a spus adevarul

Andreea Tincu, designerul iesean care asigura vestimentatia pentru Carmen Iohannis, a spus ce se intampla cu toate tinutele sotiei presedintelui.

Ce s-a intamplat cu rochia purtata de Carmen Iohannis la intalnirea cu Jill Biden

Andreea Tincu a explicat ca toate tinutele sunt returnate designerului care le-a creat, acelasi lucru fiind valabil si pentru rochia care a fost purtata de sotia lui Klaus Iohannis la aceasta intalnire.

Unele dintre rochii sunt pastrate, fiind folosite la sedinte foto, sau altele sunt vandute. Mai mult, Andreea Tincu a explicat ca o rochie care a fost purtata de Carmen Iohannis a mai fost luata pentru un eveniment si de solista Diana Bucur.

Publicitate

Ce a spus designerul care a creat rochia purtata de Carmen Iohannis

“Deoarece in ultimele 24 de ore am citit scenarii despre cat costa tinutele Primei Doamne, as vrea sa va reamintesc ca absolut toate tinutele sunt returnate designerului, ulterior fiind vandute prin site-ul meu sau pastrate, deoarece le folosim si la alte sedinte foto importante.

Un exemplu concludent este una dintre rochiile mele preferate, care a fost purtata de catre Prima Doamna Carmen Iohannis in anul 2019 la Incoronarea Imparatului Naruhito, dar si anul acesta, de catre solista Diana Bucur, cand am realizat impreuna campania esarfei “Oda Bucuriei”, a mentionat designerul, pe pagina sa de Facebook.

Totodata, Andreea Tincu a adaugat ca anumite tinute din prezentarile sale de moda sunt purtate de diverse persoane publice, inclusiv de sotia presedintelui, si ca acest lucru este „absolut normal in domeniul modei, atat pe plan national, cat si international”.

„Clientele fidele Andrea Tincu cunosc bine acest aspect, multe tinute fiind achizitionate si direct din showroom-ul nostru de persoane care au aceleasi dimensiuni”, a precizat designerul Andreea Tincu.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.