Ce a scris sotia lui Alexandru Arsinel pe coroana de flori depusa la Teatrul Constantin Tanase

Actorul Alexandru Arsinel a murit la 83 de ani, in urma mai multor probleme de sanatate cu care s-a confruntat in ultimii ani. Trupul lui neinsufletit a fost depus la depus la Teatrul de Revista „Constantin Tanase”.

Marilena, sotia lui Alexandru Arsinel, a depus o coroana de flori superba la capataiul regretatului actor. Ce mesaj i-a transmis

Vineri, 30 septembrie, sicriul cu trupul neinsufletit al lui Alexandru Arsinel a fost depus la Teatrul „Constantin Tanase”. Timp de doua zile, toti cei care isi doresc sa-si ia „adio” de la actor o pot face in locatia care i-a fost ca o a doua casa.

Publicitate

Printre cei care au fost prezenti la capataiul regretatului artist s-a numarat si sotia sa, Marilena Arsinel pe care acesta a ingrijit-o chiar si cu ultimele puteri. In ciuda problemelor grave de satate, sotia lui Alexandru Arsinel si-a facut aparitia la Teatrul de Revista „Constantin Tanase”, potrivit Spynews.ro.

Intr-un scaun cu rotile, imbracata in negru si distrusa de pierderea celui alaturi de care si-a petrecut 54 de ani, femeia a venit insotita de fiul sau. Ulterior, sotia maestrului a depus o coroana superba din arhidee albe si galbene, insotita de un mesaj induiosator.

„Te voi iubi mereu!” Sotia Marilena”, sta scris pe coroana de flori pe care sotia lui Alexandru Arsinel a depus-o sambata la capataiul actorului cu care a fost casatorita peste cinci decenii.

Alexandru Arsinel, cu sotia in gand, pana in ultimele clipe

Intr-un interviu recent, acesta a marturisit ca este cu sotia sa in gand tot timpul si va ramane asa pana cand isi va da ultima suflare.

„I-as spune: Doamne, te-ai tinut de cuvant. Iti multumesc ca m-ai lasat sa ma plimb in aceasta lume, si buna si rea. Si ca m-ai ajutat aproape de fiecare data sa ies din incurcaturi. Cu un singur lucru nu m-ai ajutat inca si iti spun in fiecare zi Doamne, ajuta-ma.

Te rog, ajuta-ma ca Marilena sa se simta mai bine. Ai obligatia asta pentru ca sunt corect cu tine. Ma inchin in fata ta, in fiecare zi. Las-o pe Marilena sa se simta mai bine!”, spunea actorul Alexandru Arsinel intr-un podcast.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.