Caz incredibil – Un copil de doar 2 ani a murit – Cum a fost gasit trupul micutului

Un tragic incident a avut loc in judetul Neamt, unde un copil in varsta de doi ani a fost gasit decedat dupa ce a cazut intr-un lighean cu apa. Micutul se juca in curtea casei.

Intr-o scena socanta, un copil de doi ani din judetul Neamt a fost descoperit decedat dupa ce a cazut intr-un lighean cu apa. Trupul sau neinsufletit a fost gasit de mama si bunica lui, in curtea gospodariei.

Micutul a fost gasit mort dupa ce s-a inecat intr-un lighean cu apa

Tragedia a avut loc in ziua de duminica, 31 martie, in localitatea Ganditi, din judetul Neamt. Copilul se afla in curte si se juca. Mama si bunica baietelului se aflau si ele in apropiere. Intr-un moment de neatentie, copilul a cazut cu fata in ligheanul plin cu apa.

Publicitate

Articolul continuă după reclame

A fost descoperit prea tarziu de catre familia sa. Bunica, in varsta de 53 de ani, a sunat la numarul de urgenta 112, in timp ce mama incerca sa-l resusciteze. O ambulanta a ajuns la fata locului, iar cadrele medicale au efectuat manevre de resuscitare.

Din nefericire, copilul nu a putut fi salvat. Autoritatile au sosit la fata locului pentru a efectua cercetari. In urma acestui incident, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, conform reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean Neamt.

„Politistii s-au deplasat la fata locului stabilind faptul ca, in timp ce minorul se afla in curtea locuintei, impreuna cu mama si bunica sa, in timp ce se juca, intr-un moment de neatentie, acesta ar fi cazut cu fata intr-un lighean cu apa.

Atat mama acestuia cat si un echipaj medical sosit la fata locului au aplicat manevre de resuscitare, din nefericire fara efect, fiind declarat decesul minorului”, a transmis IPJ Neamt.

Publicitate

Author: Drimboi Petre

Petre este editor al siteului noutati.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.