Cauza posibila a mortii Reginei Elisabeta a II-a a fost dezvaluita

Joi , 8 septembrie, cel mai longeviv monarh al Marii Britanii , Elisabeta a II-a, a murit la resedinta ei scotiana din Balmoral, inconjurata de cei dragi, la varsta de 96 de ani.

A doua zi, Printul Charles a fost incoronat rege, urmand linia de succesiune, ca Charles al III-lea al Regatului Unit si al Irlandei de Nord. Cu toate acestea, nimeni nu stia cauza mortii Elisabetei a II-a.

Palatul Buckingham nu a precizat cauza mortii, asa ca s-a considerat a fi o moarte naturala din cauza varstei inaintate a Elisabetei a II-a.

Publicitate

Mai mult, cu doua zile inainte de moartea ei, ea a primit-o la Balmoral pe nou-alesul prim-ministru britanic, Liz Truss , fara simptome aparente de boala.

Cu toate acestea, un fost capitan pensionar al Garzii Regale Britanice a dezvaluit unui post de televiziune posibila cauza a mortii Elisabetei a II-a, scrie marca.com

Charles Elwell a slujit-o pe regina ani de zile si, conform informatiilor sale, a dezvaluit ca un zvon creste printre lucratorii Elisabetei a II-a.

Posibila cauza a mortii Elisabetei a II-a

Un zvon care incepe sa se raspandeasca este ca regina Elisabeta a II -a ar fi murit in urma unei caderi.

„Ceea ce am auzit este ca a suferit o cadere. La aceasta varsta, daca cade sub dus sau pe scari poate fi fatal”, a explicat Elwell .

Cu toate acestea, fostul capitan Elwell a spus ca nu are nicio confirmare a acestei teorii, intrucat ar fi una dintre numeroasele cauze posibile ale mortii fostului monarh.

Un alt zvon sugereaza ca Elisabeta a II -a suferea de leucemie de ceva vreme, ceea ce i-a deteriorat treptat starea de sanatate.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.